Италианска съпружеска двойка на около 50 години се спаси от

...
Италианска съпружеска двойка на около 50 години се спаси от
Коментари Харесай

Котки спасиха италианска двойка от свлачище

Италианска съпружеска двойка на към 50 години се избави от свлачище и сриване на къщата им в региона Лигурия, с помощта на двете им котки, оповестява Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Жена ми се разсъни, тъй като котките ни Симба и Мозе подвигаха звук ", изясни Клаудио Пиана, гражданин на град Кампо Лигуре.

Когато станала от леглото, Сабрина Пелегрини, брачна половинка на господин Пиана, видяла по какъв начин двете й котки си играят с парче мазилка, паднало от тавана. После забелязали по какъв начин стените бързо се напукват. Обилните превалявания провокирали свлачище, което подкопало основите на къщата, ситуирана на ската на хълма.

Двойката се пробвала да се избави с колата си, само че била блокирана от кална маса. На помощ им пристигнали пожарникарите, които ги откарали на безвредно място.

Малко по-късно близки им съобщили, че къщата им се срутила до основи. Но макар понесените материални загуби, съпрузите са щастливи от обстоятелството, че котките им Симба и Мозе не били потърпевши при сриването. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР