ИТ експертът Генчо Керезов е новият заместник-кмет на София по

...
ИТ експертът Генчо Керезов е новият заместник-кмет на София по
Коментари Харесай

Нов зам.кмет по дигитализацията в София

ИТ специалистът Генчо Керезов е новият заместник-кмет на София по цифровизация. Новината заяви кметът на града Йорданка Фандъкова по време на инспекция на построяването на Център за модерно изкуство в Южния парк на мястото на някогашната „ Топлоцентрала “ на НДК. 

" Имаме ново попълнение в екипа. Новата позиция на зам.-кмет по цифровизация, която трансформирах в новия мандат, с цел да сложа акцент върху дигитализацията и административните промени в общината, беше освободена от Влади Данаилов, който изпратихме във Фонда на фондовете.

Направих доста срещи и изявленията, тъй като е доста значимо какъв човек ще застане на тази позиция “, изясни Фандъкова и добави: " Това е позиция, изискваща доста сила за смяна, а младежите са носители на тази сила. Ориентирах се към младеж от бранша. Това е Генчо Керезов.

Той е приключил Международни стопански връзки в София, работи в огромна интернационална финансова компания, специализира на разнообразни места в Европа ".

Той е подготвен за смяна. Важно е индивидът, който ще работи в този бранш, да има непоносимост към тежка администрация. Надявам се да успее да направи връзката с бизнеса в София ", добави кметът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР