Историята на една английска марка в моторните спортове започва от

...
Историята на една английска марка в моторните спортове започва от
Коментари Харесай

Най-озверялото MINI до момента?

Историята на една британска марка в моторните спортове стартира от стартирането на един мъник, който незабавно бива недооценен, само че по-късно си извоюва в действителност паметен статут. Е, в този момент към този момент е доста по-голям, само че това не значи, че не може да е впечатляващ. Всъщност, най-впечатляващия досега и се назовава John Cooper Works GP Concept.



Причината да бъде основан обаче, е още по-интересна - тази година се навършват тъкмо 50 години от последната им купа на Рали Монте Карло с Рауно Алтонен зад кормилото. В дизайна на дребния Батмобил могат да се виждат доста препратки от велики спортни класики, като крайния резултат има в действителност огромно наличие.



Информацията към елемента и мощността е леко пропусната, тъй като всичко ще бъде разкрито на автосалона във Франкфурт, който стартира другата седмица. Според нас, автомобилът може да послужи за представяна на по-мощна версия на 2.0-литровия турбо, който в най-мощния си вид сега, разполага с 231 конски сили, като съгласно слуховете новия ще предлага тъкмо 300 коня.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР