Историята на 20-годишният ром Георги Цеков от столичния квартал Левски

...
Историята на 20-годишният ром Георги Цеков от столичния квартал Левски
Коментари Харесай

Изповедта на едн млад ром: Спя с богати чичковци, за да има какво да ям

Историята на 20-годишният ром Георги Цеков от столичния квартал „ Левски ” звучи съвсем като тази на Пепеляшка, само че в мъжки вид и без благополучен край. Израснал е в цялостна бедност с братя и сестри, чийто брой в никакъв случай не знаел, тъй като от прилежащите къщи непрекъснато изкачали малчугани, които се представяли за кръвни родственици. Често не се хранели, тъй като нямало какво да сложат на масата. Майка му не готвела, тъй като не разполагала с хранителни артикули. Изчезвала с дни от у дома, само че при връщането си носела буркани с туршия, лютеница или сладко. Никога не обяснявала от къде ги взема, само че и хлапетата това не ги интересувало.

„ Може да се каже, че не познавам татко си. Татко има доста дами. Някога е бил с мама. Направил й три деца  - едно от тях съм аз. Имам брат и сестра, плюс още няколко братя и сестри, които отново били от татко ми, само че от други дами. Научих се да извършвам кражба от дребен. Понякога кражбата беше единствения метод да не ти къркори корема и да не те боли толкоз мощно от апетит, че да не можеш да заспиш. Дълго време си мислех, че всички гладуват като нас.

Първата ми кражба беше от хранителен магазин в квартала. Не ме спипаха, когато отмъкнах дъвки цялостен пакет. Повторих, потретих. Почнах да извършвам кражба и буркани. Никой не забелязваше в джоба на якето, което и без друго постоянно ми беше харизано и с няколко номера по-голямо. Имах предпочитание да мародерствам. Това с облеклата от балконите на първите етажи не ме влече толкоз, само че към храната имах уязвимост. Просто се разтрепервах като гледах кренвиршите – едно толкоз обикновено нещо, само че ужасно вкусно с самун. Научих се да разтварям пликовете, бързо, без да ме видят камерите…И да ги изваждам един по един. Крадях най-вече от квартални магазини. Там няма защита, няма и камери. Иначе спипат ли те, бият. Правят го в огромните вериги. Има си чичка, който поставя гумените ръкавици и почва да те тупа. После те пуска…

При една кражба продавачите извикаха полиция. Задържаха ме . За първи път преспах в ареста. По-точно казано висях вързан с една ръка на нещо, което назоваха „ трамвай ”. Бяха ми взели всичко – даже връзките на кецовете ми. След часове ме пуснаха, само че първата ми работа беше още веднъж да се наблъскам в квартален магазин в „ Сухата река ”. Не ми провървя, отново извикаха полиция и отново ме заключиха ”, споделя пред кореспондент на „ Уикенд ” Георги.
Така от арест на арест, момчето стигнало и до затвор. От там го измъкнал юрист, който му назначили служебно. Двамата се сприятелили и Георги за първи път видял, че има и различен метод на живот, че можеш да притежаваш подреден и ярък дом, да си подбираш храната и да пиеш маркови напитки. По-рано не правел разлика от алкохол до алкохол. Въпреки това траял с кражбите – бурканите и питателните артикули го теглили като магнит. Крадял, с цел да яде и ял, с цел да има сили да краде…

След следващото окаушване се срещнал с различен юрист, който го трансформирал в собствен ухажор. Макар и женен, представителят на Темида обяснил, че има потребност от още милувки, с изключение на от тези на брачната половинка си, с която си били втръснали до гибел, а у дома се разминавали като движимости.

„ Този юрист е известно име в средите. Първото нещо, което направи за мен бе да ме нахрани в ресторанта на безценен хотел и да ми подари нови облекла. После ме записа на фитнес . Бях впечатлен. Плащаше всичко и на всички места. Купуваше ми облекла. Пътувахме. Записа ме даже на шофьорски курс, който по този начин и не изкарах. Нае апартамент, особено за нас двамата. Когато се прибираше при жена си, постоянно ми оставяше пари. Вече не гладувах. Работех единствено върху себе си – да съм чист, да съм обръснат, да отида на коафьор, да имам хубаво тяло. Добре, че Бог ме е надарил откъм неустрашимост, тъй като точно тя ме трансформира от елементарен ром в циганче жиголо. Разбрах, че до момента в който „ палката ” ми работи, няма да заставам гладен. И започнах да се оглеждам за други мъже. Сред юристите има много фенове на мъжката обич. И те не вършат усиля да го краят, евентуално тъй като е модерно…
Почнах да спекулирам с доверието на моя другар. Да поканвам посетители, когато го няма. Да пия от напитките в бара му, без да го известявам. Въобще – да си пребивавам живота. Това означаваше да вземам пари и от други мъже, дарявайки ги с ласките си  и оставяки ги да вършат с мен каквото си желаят. Не единствено да ме галят, само че и да и ме бият, да ме връзват, да ме преобличат с бяла престилка като чичо лекар или пък да влизам в разнообразни функции на баба Яга, на положителната самодива, на жена с леко държание, на магистралка, порсеща обич и какво ли не още. Правистите са много изобретателни. Работи им фантазията и елементарно я трансформират в действителност, тъй като имат опция да си го разрешат. Аз пък съм удовлетворен. Не се усещам унизен, когато ме шамаросват. Дори ми харесва. Мисля си, че да си жиголо е доста по-добре, в сравнение с кокошкар.

Вече не пребивавам в квартала. Имам лични финансови средства, което ме прави благополучен. Наесен мисля да запиша право. Намерил съм си ухажор, който да ми заплаща семестрите и няма от какво да се тормозя. Имам си и подобен, който ме води в чужбина. Той в България не прави секс с мъже. Там ме е представял за собствен помощник. И това не ме обиждало, тъй като в името на парите всичко си заслужава ”, обобщава обстановката Георги Цеков, като разяснява, че се усеща като Пепеляшка, която е съумяла да се избави от мизерията, влюбвайки се в подобаващия.

Натъртва, че макар специалността, която упражнява, от 2-3 години в никакъв случай не се е влюбвал. Страхувал се от любовта, която можела да го остави без прехранване, а две хубави неща – пари и любов под една мишница мъчно се носели. Най-радващи се в ласките пък били представителите на Темида с посребрени коси. Те в действителност правили нещата като за последно и се старели удоволствието да бъде взаимно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР