Историческо споразумение подписа днес министърът на иновациите Даниел Лорер с

...
Историческо споразумение подписа днес министърът на иновациите Даниел Лорер с
Коментари Харесай

Вторият BFF* на Кирил Петков изстрелва България отново в Космоса

Историческо съглашение подписа през днешния ден министърът на нововъведенията Даниел Лорер с шефа на Европейската галактическа организация Йозеф Ашбахер. С него България декларира желанието да развива галактическата си промишленост, а новината идва половин година откакто водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов съобщи при представянето на неслучилия се собствен проектокабинет за обща галактическа стратегия със Северна Македония.

На 12 юли той разгласи, че ще работи за изстрелването на космонавт в Космоса дружно със Скопие - бомба в ефира, която провокира лавина от саркастични мнения в разгара на горещото политическо лято на 2021 година


Проектопремиерът на Дългия Николай Василев в колаж със скафандър

" Даниел Лорер и Йозеф Ашбахер - общоприет шеф на ESA - European Space Agency - подписаха Споразумение за европейска кооперираща страна. Български компании и научноизследователски организации ще могат да осъществят своите планове с галактическо приложениe. Споразумението е знак на повишената упоритост на България да обезпечи условия за развиване на галактическата си промишленост ", оповестиха през днешния ден от пресцентъра на Лорер.



България стана шестата галактическа страна през 1979 година с полета на Георги Иванов, а за последно излъчва собствен представител в орбита в лицето на Александър Александров през 1988 година

*BFF (от англ. ез. на диалект - " best friend forever " (най-добър другар завинаги), в случай че одобряваме, че вицепремиерът Асен Василев е първи в персоналната ранглиста на Кирил Петков - б.р.)
ТЕМА преди 23 часа 13781 преди 2 дни 4894 преди 3 дни 3437
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР