Историческо решение обяви руският президент Владимир Путин. Всички руски чиновници

...
Историческо решение обяви руският президент Владимир Путин. Всички руски чиновници
Коментари Харесай

Путин с историческо решение! Забрана за чиновниците

Историческо решение разгласи съветският президент Владимир Путин. Всички съветски служители би трябвало да карат коли съветско произвеждане, съобщи Путин на среща с мениджъри на индустриални компании. По думите му министерствата и администрацията не би трябвало да купуват коли непознато произвеждане.

„ И всички служители в страната би трябвало да карат наши коли. Няма нищо ужасно в това, че някъде ще наподобява по-скромно, в противен случай, даже е добре “, сподели Путин. Той акцентира, че бюрокрацията би трябвало да осъзнае, че е належащо да се упорства за развиването на локални марки коли и други локални артикули.
-->
В началото на юли ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин прикани публичните поръчки за държавни органи и бюджетни институции да се концентрират върху локалната автомобилна промишленост.

Същата позиция изрази и заместник-председателят на " Единна Русия " Султан Хамзаев, който изиска държавните чиновници, изключително депутатите, да стартират да употребяват съветски коли. Финансовият министър Антон Силуанов съобщи, че неговото ведомство е готово да взе участие първо в закупуването на родни коли за държавни потребности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР