Истинско зрелище е подготвила Bulgaria ON AIR за любителите на

...
Истинско зрелище е подготвила Bulgaria ON AIR за любителите на
Коментари Харесай

Първата галавечер SENSHI на живо по тв

Истинско представление е подготвила Bulgaria ON AIR за феновете на бойните спортове и изкуства. На 13 април, от 22 часа, националната политематична телевизия ще излъчи първата по рода си професионална бойна церемония вечер по кикбокс и муай тай SENSHI, която се организира на 23 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна.

Единствено феновете на Bulgaria ON AIR ще видят цялата церемония вечер, в която на кръга, пред над 3000 фенове, се изправиха едни от най-хубавите бойци на Балканите. Феновете на бойните спортове и изкуства ще видят двете зрелищни борби за Европейска и Интерконтинентална купа на WAKO PRO, които взривиха залата в Двореца на културата и спорта във Варна.

На 20 април, в зала „ Арена Армеец “, ще се организира втората професионална бойна церемония вечер по кикбокс SENSHI. В нея един против различен ще се изправят 11- кратният републикански първенец по кикбокс Деян Топалски и Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина. Двамата ще се изправят в среща за Европейската купа на WAKO PRO.

Eдин от най-известните кикбоксьори на Беларус Макс Сподаренко ще се изправи против капитана на българския народен тим по кикбокс Атанас Божилов в дуел за Световния пояс (кат. до 71,800 кг). Специално за SENSHI в България ще дойде и холандската легенда Петер Артс, който е считан за един от най-хубавите кикбоксьори за всички времена. Той ще пристигна у нас с някои от най-силните си бойци.

Срещу един от тях ще се изправи Николай Йоргов - един от най-обещаващите млади български бойци. Той ще се бие с Томас Дуве от Холандия. Йоргов е притежател на десетки трофеи и медали от разнообразни бойни спортове. Той реализира безапелационна победа в дуела си на Senshi във Варна през февруари, като за по-малко от 20 секунди съумя да нокаутира съперника си. Сега против него ще се изправи още по-опитен играч в лицето на Дуве.

Оспорвана се чака да бъде и кикбокс срещата в жанр К-1 сред Юта Учида от Япония и Костадин Костов от България. Двамата ще се срещнат на кръга в кат. за 93+ кг. SENSHI приготвя и доста забавна борба по муай тай сред най-хубавия български муай тай войник Антон Петров и Танасис Кукуфикис от Гърция. Двамата ще се срещнат за повторно, откакто в първия им дуел Петров надвива.

Седмица преди огромните борби, само Bulgaria ON AIR ще излъчи първата професионална бойна церемония вечер по кикбокс SENSHI. Не пропускайте зрелищните борби, на 13 април, от 22 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР