Истинско чудо се случва с певицата Сашка Васева, която влезе

...
Истинско чудо се случва с певицата Сашка Васева, която влезе
Коментари Харесай

Истинско чудо: Сашка Васева се връща на сцената

Истинско знамение се случва с певицата Сашка Васева, която влезе в борба с най-коварната болест - рака. Припомняме ви, че след дълги години проблеми със зрението, изпълнителката бе диагностицирана с израстък в мозъка през 2021-ва. Лекари се бореха за живота ѝ в Германия, а към днешна дата възстановителният развой продължава.

По всичко проличава, че Сашка Васева към този момент се завръща към предходния си живот и има вяра даже да възвърне зрението си изцяло, като в края на месец май даже брачният партньор ѝ удостовери, че е почнала да вижда силуети. С нея работят психолози и се поставят висококачествени грижи в името на оздравяването ѝ. До нея неразделно е брачният партньор ѝ Христо Бакърджиев.

В момента Васева продължава лекуването си в първокласен санаториум, откакто претърпя тежки интервенции по премахване на тумора в мозъка ѝ. Съпругът ѝ удостовери, че певицата към този момент се замисля за завръщане на сцената с думите:

"Тя има мощна душeвност, в действителност това я избави. И в този момент ще я разхубавим, като се върне на сцената, да е във форма ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР