Истински ли беше шамарът, който Уил Смит удари на водещия

...
Истински ли беше шамарът, който Уил Смит удари на водещия
Коментари Харесай

Режисиран ли беше шамарът на Уил Смит

Истински ли беше шамарът, който Уил Смит удари на водещия на Оскарите Крис Рок по време на церемонията?

Това остава най-обсъжданият въпрос след връчването на 94-тите годишни награди на Американската кино академия. Причина за разправата стана неуместна смешка на водещия със брачната половинка на Смит – Джейда.

Първоначално шамарът беше сметнат за смешка и част от шоуто. Но последвалите груби думи на артиста потвърдиха съмненията, че става дума за нещо съществено.

При естествени условия Смит щеше да бъде изведен от защитата на събитието отвън постройката на „ Долби тиътър ” в Лос Анджелис. Но шамарът пристигна единствено минути преди оповестяването на категорията за „ Най-добър артист ”, за която Уил Смит получи „ Оскар ”.

Ето за какво продуцентът на шоуто Уил Пакър беше подложен в сериозната обстановка да реши за секунди какви ограничения да предприеме. Той бе забелязан да споделя нещо на Уил Смит малко, откакто звездата се върна на мястото си в залата.

След края на церемонията на формалната си страница в Twitter от Академията написаха: „ Не утвърждаваме насилието под каквато и да било форма. Тази вечер бяхме изключително щастливи да почетем 94-та гала за филмовите награди, връчени на експертите, които заслужават самопризнание от своите фенове по целия свят ".

Ето и видео от случилото се, от което всеки може да реши какъв брой същински беше шамарът



 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР