Истинска бомба хвърлиха Важные истории“ и Der Spiegel. Съвместно разследване

...
Истинска бомба хвърлиха Важные истории“ и Der Spiegel. Съвместно разследване
Коментари Харесай

Бомба в Der Spiegel! Дъщерята на Путин с дете от Зеленски

Истинска бомба хвърлиха „ Важные истории “ и Der Spiegel. Съвместно следствие на двете издания разгласи, че съветският президент Владимир Путин има шурей на име Зеленски, само че не Володимир, а Игор. Той също е актьор, само че не го е докарал до президент, както украинският му адаш, съобщи БЛИЦ.

Според медиите дъщерята на Путин Катерина Тихонова, която очевидно се е разделила с предходния си брачен партньор нефтения магнат Кирил Шалимов през 2017 година, е летяла до Мюнхен повече от 50 пъти през последните години. Балетистът Игор Зеленски живее и работи там от 2016 година Тихонова се е готвела да се реалокира да живее в Германия в края на 2019 година, предава " Телеграф ".

От 2018 година Зеленски е член на управителния съвет на Националния фонд за културно завещание, който дава отговор за построяването на културни и просветителни комплекси в районите на Руската федерация. Проектът е иницииран персонално от Путин.

Според публицистите Тихонова и Зеленски имат щерка, родена през 2017 година

Игор Зеленски е някогашен балетист в Бавария. Той напуща през април 2022 година Очевидно е уволнен поради отвод да осъди обществено Русия за войната ѝ против Украйна.

Къде са били Зеленски и дъщерята на Путин Катерина Тихонова от този момент насам, публицистите не знаят. Der Spiegel се пробва да се обади на Зеленски, само че той не подвига телефона.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР