Истините, в случая с износа на оръжия, са две –

...
Истините, в случая с износа на оръжия, са две –
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Лена Бориславова сама го написа! Правителството се сваля само

„ Истините, в тази ситуация с износа на оръжия, са две – тази на обединението и Нинова и нашата. Но доказателствата са на наша страна. “ Това съобщи водачът на МГЕРБ Георг Георгиев пред Българска национална телевизия във връзка разкритията за експорт на оръжия от българска страна за Украйна.

„ Една от фирмите е построила стабилен бизнес с заводи в България, Румъния и т.н С 400 млн. лева се е нараснал износа. Товарителниците с оръжия пътуват на 100 км от украинската граница. Обосновката ни е, че имаме позволение за експорт от страна на министър Корнелия Нинова и самостоятелните решения за колета “, сподели още той.

ГЕРБ-СДС сме най-силно затъпени за военната помощ за Украйна, само че желаеме те да спрат с лицемерието. Помощта за Украйна би трябвало да продължи, само че ръководството не е на тази висота сега. Нинова и Политическа партия виждат изтъняващият си мандат, само че е време да кажат истината на българите, разяснява Георгиев.

„ Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Вчера Кирил Петков разгласи сметка за помощ на Украйна, която се оказа в Нигерия. Трябваше украинското посолство да ги поправя “, разкри водачът на МГЕРБ.

„ Хората имат единствено заплатата си, а кабинета насъбраните пари в офшорките си “, добави още той и добави, че: „ Правителството се смъква единствено. Правителството би трябвало да остане до тогава, докато и последният гласуващ се убеди в некомпетентността им. “

„ Лена Бориславова написа, че съдружните сътрудници се държат като в детската градина, аз бих определил цялото им държание като зоологическа градина “, приключи Георг Георгиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР