Истината, че жената на живота му е била в обятията

...
Истината, че жената на живота му е била в обятията
Коментари Харесай

Борис със съдбоносно решение в Братя

Истината, че дамата на живота му е била в обятията на Драго, смазва Борис до краен лимит. Вече сигурен, че бебето не е негово, той се изправя пред трагичен избор за ориста на фамилията си. Какво ще е окончателното му решение за бъдещето на връзката им с Лора?

Денис още не може да се помири с “изчезналата ” си пратка опиати, която явно е присвоена от известния наркобос Пламен Райков. Топал пресреща мафиота и му слага ултиматум да си уредят сметките, до момента в който не е станало късно. Каква ще е реакцията на Райков и ще предотвратят ли двамата задаващата се нарковойна за преразпределение на територии и въздействие?

Ива е изцяло обезверена от решението на брачна половинка си да я изпрати на село при нейни родственици. Тя осъзнава, че е направила огромно изменничество и доста съжалява, само че прошката на Калин към този момент наподобява като изгубена идея. Ще има ли сили да издържи наказванията му?

Симеон продължава да търси преносимия компютър на Боксьора, където са съхранени провокативни видеа и фотоси на Вики. Момчето получава непредвидена помощ за търсенето на устройството, само че си навлича съмнения, които основават все по-голяма заплаха за него. Кой го взима на прицел и какви са желанията му?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР