Истерията с коронавируса излиза извън контрол. Българи са вдигнали скандал

...
Истерията с коронавируса излиза извън контрол. Българи са вдигнали скандал
Коментари Харесай

Скандал в самолета: Българи свалиха британски пътници заради COVID-19

Истерията с ковид излиза отвън надзор. Българи са вдигнали скандал на борда на аероплан, тъй като измежду пасажерите имало английски жители. Те принудили екипажът да ги смъкват от летателния уред, тъй като съгласно тях били заболели от ковид.
Полетът е бил с направление България-Великобритания. Сънародниците ни на борда чули британска тирада от пасажери в съседство и решили, че това са английските туристи от Банско, които са инфектирани с COVID-19.

Припомняме, че те бяха блокирани в курортния български град. Сред тях имаше и инфектиран с ковид, който бе настанен в болница. В контакт с него са влезнали и трима българи, които също са диагностицирани със болестта.

Туроператор обаче решил самосиндикално да реалокира останалите туристи от групата в хотел, до Лъвов мост, където да изчакат полета си назад до Острова. Това навлече гнева на българските управляващи и пред хотела по разпореждане на премиера бе сложена полиция, а влизането и излизането от обекта бе неразрешено. Бойко Борисов съобщи, че туристите ще бъдат натоварени на рейс и откарани до летището, където ще изчакат полета си.

Пътниците на борда на българския аероплан сметнали, че британците в съседство са точно от тази туристическа група.

На фрагменти, снимани преди излитането на самолета, се вижда спор сред екипажа и част от пасажерите от полета по линия София-Лондон в сряда. Българите упорствали британците да слязат от борда.

След като представител на компанията наземен оператор " Голдеър хендлинг " отишъл на място и потушил абсурда, като предложил двете групи да се настанят в противоположните елементи на полупразния летателен уред и на разстояние от 8 реда, пишат от OFFNews.

Българските пасажери обаче отказали и настояли капитана да вземе решението.

“Заради един болен беше подложен под карантина цялостен град. Разбирам, че желаете да се приберете вкъщи, само че тук сме 150 души и всички имаме семейства”, споделя един от българите в клипа.

Полетът е траял без съответните пасажери, а стана ясно, че британците са се прибрали нощес с различен полет.

Видео: OffNews

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР