Истанбулската конвенция влиза в колизия с българското законодателството и със

...
Истанбулската конвенция влиза в колизия с българското законодателството и със
Коментари Харесай

Истанбулската конвенция влиза в колизия с българските закони

Истанбулската спогодба влиза в колизия с българското законодателството и със фамилните ни обичаи. Това обявиха от Инициативният комитет (ИК) за провеждането на референдум за възбрана за образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола и с концепции за различен пол, разнообразни от мъжки и женски, измежду деца и възпитаници в просветителната система у нас. Членовете му остро разкритикуваха решението на Екологичен потенциал конвенцията да стане наложителна за всички страни от Европейски Съюз.
" Изразяваме противоречие по отношение на акта на Екологичен потенциал от 10 май за присъединение на Европейски Съюз като общественост в Истанбулската спогодба, Въпреки, че той планува единствено отчасти обвързване на Европейски Съюз с тази спогодба, ние считаме, че той нарушава заповеднически принцип на общностното право на съюза ", акцентира съпредседателят на ИК адв. Владимир Шейтанов. По думите му Европейски Съюз ще упорства България да бъде обвързана в три области по конвенцията-сътрудничество по въпроси от наказателно-правен темперамент, даване на леговище и възбрана за връщане на мигранти. Според адв. Шейтанов това припомня на политиката на делене на Европа на няколко скорости-първата ще ползва Истанбулската спогодба, а втората ще я ползва лимитирано.
  " Европейски Съюз не може да задължи страните, които не са се включили към конвенцията, да създадат това. В акта на Съвета на Европа е записано, че той не освобождава останалите страни да се причислят към нея, когато решат.  Дори частичното използване на конвенцията съставлява неприемлива и противоправна интервенция в правото на страните членки. Частичното решение нарушава националната еднаквост на страните ", адв. Шейтанов. Той твърди, че правата на ЛГБТИ общността се смесват с правата на дамите и хората, потърпевши от домашно принуждение. " Това е изрично недопустимо и неприемливо. Около 85% от българите показаха поддръжка за позицията ни, която се базира на обичайните ни национални и православни полезности и отговорността на родителите пред нацията през задължението му за развъждане и образование на децата ", напомни адв. Шейтанов.
 Съпредседателят на ИК и зам.-председател на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова изрази оскърбление, че Сергей Станишев и Елена Йончева са дали своят вот " за ", а останалите евродепутати-социалисти са се скрили и не са дали своят вот. " Тези хора загърбиха мнението на 85% от българите и мнението на партията, която ги е изпратила там ", съобщи Анастасова. Според нея евродепутатите социалисти би следвало да отговорят по какъв начин биха се чувствали, в случай че детето им  се върне от учебно заведение и им донесе пособие " Сексуално здраве за лесбийки и бисексуални дами ", което се раздава в български учебни заведения. " Родители алармираха, че това се случва в Частна професионална гимназия по цифрови науки " СофтУни Светлина ". Частните учебни заведения у нас действат по Закона за предучилищно и учебно обучение, по тази причина техните отговорности и отговорности са такива, каквито са във всички държавни и общински училища+ ", разясни Анастасова. Това демонстрира, че в законодателната рамка в България, която урежда учебното и предучилищното обучение има празноти ", безапелационна е тя. Анастасова изрази вяра, че обществото ни ще осъзнае, че тезата " това на мен в никакъв случай няма да ми се случи ", е пагубна. Дано обществото не осъзнае истината, когато към този момент ще бъде късно за реакция, надява се Анастасова.
 Само за 2 седмици в подписката за налагане на възбрана за разпространяване на джендър идеологията в учебно заведение са се присъединили 36 000 души. Предстои ИК да популяризира карта на  пунктовете в страната за събиране на подписи за провеждането на референдум срещу джендър идеологията в учебно заведение.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР