Испанският гранд Реал Мадрид продължава неубедителното си представяне през сезона,

...
Испанският гранд Реал Мадрид продължава неубедителното си представяне през сезона,
Коментари Харесай

Реал продължава да копае дъното

Испанският гранд Реал Мадрид продължава неубедителното си показване през сезона, откакто загуби с 1:3 като посетител на Реал Сосиедад в среща от 36-ия кръг на футболното състезание на Испания. Поражението е 17-о за Реал във всички шампионати през сезона. 11 са загубите на отбора в Ла Лига.

" Белите " са на трето място в класирането, на 20 точки зад Барселона, който предварително завоюва купата в Испания. За първи път в 21 век Реал Мадрид губи толкоз доста мачове за един сезон. Статистиката демонстрира, че за последно испанският отбор позволи 17 провали преди 20 години - през сезон 1998/99. Загубата на Реал Мадрид остави „ белия балет “ без шансове за второто място в Примера дивисион.

Така за втора поредна година „ кралският “ клуб остава отвън първите две места в шампионата. Това се случва за първи път от 45 години. През сезон 1972/73 Реал (Мадрид) финишира на четвърта позиция, а през идната година заема едвам осмото място в класирането.

„ Белият балет “ сигурно ще приключи на трето място в Примера дивисион и ще играе в групите на Шампионската лига през есента. Шампион е Барселона, а на второ място ще завърши Атлетико Мадрид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР