Испански студент влезе нелегално в България, а посещението му приключи

...
Испански студент влезе нелегално в България, а посещението му приключи
Коментари Харесай

Заблуден испанец се озова по погрешка в Родопите и съжали жестоко

Испански студент влезе незаконно в България, а визитата му завърши с условна присъда от съда в Крумовград.

Младият мъж бил хванат от гранични служители на реда в региона на село Аврен. Той бил зад кормилото на бус, а при задържането обяснил, че обикалял из Балканите, с цел да прави изследвания, написа 24rodopi.com.

Мъжът следвал антропология и бил в прилежаща Гърция.

Съдът в Крумовград му наложи 3 месеца „ отнемане от независимост “, само че отсрочи наказването с 3-годишен изпитателен период.

Това не е първият случай на заблудени чужденци край крумовградското село Аврен, което отстои единствено на 4 километра от границата с Гърция.

„ Мислехме, че сме влезнали в Турция! “. Това оповестиха пред проверяващи английски жители, хванати от Гранична полиция при нелегално прекосяване на границата ни.

Тримата мъже бяха хванати м.г. в региона на Аврен. Британците минали от Гърция в България в региона на 115 гранична пирамида.

Поданиците на кралицата показали пред проверяващите, че пътуването им било с благотворителна цел. Крайната им точка обаче била Република Турция. Според показанията им в съда, те си помислили, че минават на територията точно на прилежащата ни страна.
В съда стана ясно, че специалностите им са проектант, инженер и управител.

Британците излязоха от съда в Крумовград с присъди след съглашение с прокуратурата. И тримата получиха по 4 месеца „ отнемане от независимост “, чието изтърпяване бе отсрочено с 3-годишен изпитателен период.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР