Испанската новинарска агенция Колписа (Colpisa) публикува фотография на терориста, извършил

...
Испанската новинарска агенция Колписа (Colpisa) публикува фотография на терориста, извършил
Коментари Харесай

Испански медии публикуваха фотографии на атентаторите

Испанската новинарска организация Колписа (Colpisa) разгласява снимка на терориста, направил нападението в Барселона в четвъртък, оповестява в. "Известия ".

Снимката е направена на 10 август край град Камбрилс на пункт за възнаграждение на тол-такса. На нея е сниман мъж на кормилото на микробус Фиат, употребен за офанзивата. Името на водача не се оповестява. Известно е, че микробусът е бил нает от Муса Укабир от компанията Telefurgo. Младежът употребявал документите на по-големия си брат Дрис.

На друга снимка е сниман мъж до отворената шофьорска врата на Ауди A3. Неговото име също не се оповестява. Установено е, че колата принадлежи на Мохамед Ааля. Брат му Саид Ааля беше премахнат от полицията в Камбрилс вечерта след терористичния акт в Барселона.

La célula terrorista iba a atentar el jueves con explosivos https://t.co/YtmFj5ZJn1 #Barcelona #Cambrils pic.twitter.com/CkIqIDs7P2
— COLPISA (@ColpisaNoticias) August 20, 2017
Колата, употребена при нападението против пешеходци в испанския курорт Камбрилс, е била засечена за превишена скорост от камера седмица преди този момент в региона на Париж, заяви през вчерашния ден в. "Паризиен ", представен от Ройтерс.

Според вестника на този стадий френските следователи не са разкрили директна оперативна връзка сред испанската клетка и Франция и колата може би единствено е минавала пренос през страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР