Испанецът Карлос Алкарас, номер 1 в световната ранглиста по тенис

...
Испанецът Карлос Алкарас, номер 1 в световната ранглиста по тенис
Коментари Харесай

Алкарас след загубата от Томи Пол: Не играх добре

Испанецът Карлос Алкарас, номер 1 в международната класация по тенис при мъжете, съобщи, че се е нуждаел от помече убеденост в мача си против американеца Томи Пол от четвъртфиналите на шампионата в канадския град Торонто.

Шампионът от " Уимбълдън " Алкарас претърпя проваляне с 3:6, 6:4, 3:6, първо за него от полуфиналите на " Ролан Гарос " през юни.

" Осъзнавам, че не играх добре. Всичко, което мога да направя, е да упражнявам по-усилено. Имам още няколко седмици до Откритото състезание на Съединени американски щати, само че в този момент ще се съсредоточвам върху шампионата в Синсинати, защото е " Мастърс ". Това също е огромен шампионат. Очевидно, ще взема много поучения от това съревнование ", разяснява Карлос Алкарас.

" Мисля, че направих добре някои неща, само че евентуално всичко може да бъде на по-високо равнище. Винаги споделям, че мога да бъда по-добър във всичко. В момента би трябвало да подобря много неща и да бъде по-уверен в играта си ", добави испанският тенисист.

Алкарас може да срещне Томи Пол в третия кръг в Синсинати през идната седмица.

" Томи е изцяло приключен тенисист. Мачовете ми против него постоянно са сложни - предходната година в Маями и в този момент този. Той е стабилен състезател, талантли и със страхотни удари. Също по този начин е доста бърз. Определено е измежду най-хубавите в света сега, няма подозрение в това ", сподели лидерът в международната класация.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР