Мария Шарапова и Серина Уилямс никога не са криели особено

...
Мария Шарапова и Серина Уилямс никога не са криели особено
Коментари Харесай

Met Gala 2024: Серина и Шарапова загърбиха враждата си, за да се насладят на специална вечер

Мария Шарапова и Серина Уилямс в никакъв случай не са криели изключително топли усеща една към друга, което постоянно си е проличавало по време на техните конфликти на корта, където напрежението се режеше с нож. Рускинята печели Уимбълдън още на 17-годишна възраст, надигравайки точно Уилямс във финала на шампионата, а в случай че можем да имаме вяра на нейната книга, то Серина приема извънредно тежко това проваляне и се заклева в никакъв случай повече да не загуби от тази " дребна ку*ка ", а въпросната закана значително е изпълнена, защото 23-кратната " мейджър " носителка печели 20 от общо 22-те си срещи против Шарапова.

Изглежда обаче всички тези остарели дрязги ще останат на корта и двете славни шампионки към този момент могат даже да бъдат приятелки, съдейки по държанието им на вчерашната " Met Gala " в Ню Йорк. Въпросното събитие е една от перлите в короната на стилния отрасъл и за поредна година се организира в музея Метрополитън, като звездите още веднъж бяха провокирани да заложат на допустимо най-разчупени и ексцентрични визии.

Изобилието от цветя се вписваше в тазгодишната тематика на бала „ Градината на времето “, заимствана от едноименния роман на писателя Джеймс Балард, а събитието беше почетена от Мария Шарапова, както и сестрите Уилямс, които не пропуснаха да театралничат на зеления килим. Маша събра погледите с жълта рокля, чиито претекстове бяха обвързани с цветето нарцис, Серина се появи със златист тоалет на Balenciaga, а Винъс изненада със ефектна огледална рокля от Марк Джейкъбс, която призна, че се е разпаднала на репетециите, тъй като е прекомерно чуплива за носене.

Любопитното е, че Шарапова и Винъс прекараха огромна част от вечерта в компанията си и рускинята даже качи шеговито видео, в което двете търсят дружно Серина, а след това наподобява Маша е намерила по-малката от сестрите Уилямс и незабавно реши да снима изцяло еднакъв клип, единствено че този път Винъс беше изчезналото парче от пъзела, а двете огромни съпернички очевидно бяха в прелестно въодушевление и споделиха с възприятие за комизъм, че се забавляват отлично и без другата тенис легенда.

Maria couldn’t get Venus and Serena together.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР