Ислямизацията нанесе тежък удар на Европа. Вижте какво става във

...
Ислямизацията нанесе тежък удар на Европа. Вижте какво става във
Коментари Харесай

Марков: Докога Радев ще помага на Да, България?!

„ Ислямизацията нанесе тежък удар на Европа. Вижте какво става във Франция. Четири служители на реда убити в тил, подпалиха им „ Нотр дам ”, съобщи Георги Марков пред Нова ТВ.

„ Гордея се, че съм софиянец. В рамките на Европейски Съюз няма друга столица, която 30 години да не е позволила социалисти и либерали на власт. Личните качества и приличното държание на Йорданка Фандъкова надвиха и тя победи ”, показа Марков. Той добави, че всеки град има своите проблеми, както и София.

„ На всички ни е ясно, че имаме потребност от още промени. Касиране на изборите няма по какъв начин да има. Победата на ГЕРБ  по градовете е безапелационна. От в този момент декларирам, че през 2021 година Борисов ще завоюва изборите ”, сподели още Георги Марков.

Той добави, че ГЕРБ би трябвало също да направи своите избори. „ Премиерът дано намерения докога ще толерира „ Да, България ”, счита Марков. „ Сърдим се на Слави Трифонов, че е поставил заглавие на партията „ Няма такава страна ” и се питаме, но по какъв начин по този начин. Ами няма друга страна, в която членовете на Висшия правосъден съвет се карат по сред си 10 часа по малкия екран пред цяла България. Няма страна, в която ръководителят на Върховен касационен съд чете разбори ”, сподели още депутатът от групата на ГЕРБ.

" Битката Манолова с Корнелия ще е доста забавна. Ще има две БСП-та - на Мая и на Нинова. И ще си пишат писма, ще се карат на пленуми, ще се отлюспват. И това е ", съобщи Георги Марков ", разяснява Марков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР