ИСЛАМАБАД — Кандидатите, подкрепени от партията на задържания пакистански опозиционен

...
ИСЛАМАБАД — Кандидатите, подкрепени от партията на задържания пакистански опозиционен
Коментари Харесай

Партията на Имран Хан иска да състави правителство, изисква публикуване на пълните резултати от изборите в Пакистан

ИСЛАМАБАД — Кандидатите, подкрепени от партията на арестувания пакистански опозиционен водач Имран Хан, възнамеряват да сформират държавно управление, старши асистент на някогашният министър председател сподели в събота, като прикани поддръжниците си да стачкуват спокойно, в случай че окончателните резултати от изборите не бъдат оповестени.

Нацията от 241 милиона души гласоподава в четвъртък на общи избори, до момента в който страната се бори да се възвърне от икономическа рецесия и да се бори с войнственото принуждение в надълбоко поляризирана политическа среда.

Както Хан, по този начин и главният му противник, трикратният някогашен министър председател Наваз Шариф, оповестиха победа в петък, увеличавайки неустановеност по отношение на това кой ще образува идващото държавно управление в миг, когато са нужни бързи политически дейности за справяне с голям брой провокации.

Гоар Хан, ръководителят на партията на Хан Пакистан Техриек-Инсаф (PTI), който също работи като юрист на някогашния министър председател, прикани „ всички институции “ в П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР