Искрено възхищение и множество усмивки предизвикаха автентичните коледарски песни в

...
Искрено възхищение и множество усмивки предизвикаха автентичните коледарски песни в
Коментари Харесай

Коледарчета наричаха в бургаската полиция

Искрено удивление и голям брой усмивки провокираха достоверните коледарски песни в управлението на ОДМВР – Бургас и началниците на Районните ръководства и останалите структури в крайморската дирекция, чието последно за 2018 година седмично съвещание стартира нетрадиционно с коледуването на ученици от Центъра за специфична просветителна поддръжка – Бургас, водени персонално от шефа си Диана Костова.

Наричанията и песните за здраве, благодат и доста благополучие са достоверни и присъщи за отбелязване на празника в Българово, откъдето е ръководителят на коледната група Роси Евтимова. Любезният хазаин на предколедното посещение на малчуганите – старши комисар Калоян Калоянов бе сюрпризиран от персоналното обръщение на единия от коледарите, който му пожела доста труд, само че и наслада и благоденствие през настъпващата 2019-а.

Възпитаниците на Центъра за специфична просветителна поддръжка изпяха песни-наричания за момчета и девойки, като изненадаха прелестно полицейските чиновници и с коледна молитва. В знак на признателност комисар Калоянов подари на лидерът на коледарите по остарял бит - коледарски кравай, а в символ на признателност му бе наречено: " От Бога ти доста здраве, а от нас малко веселбица! “.

За приповдигнатото въодушевление в залата и прелестните пожелания, малчуганите бяха възнаградени с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния сътрудник на полицейската дирекция в благотворителните начинания - " Кох-И-Ноор Хемусмарк “ АД и Обществения дарителски фонд - Бургас.

Посещението на коледарчетата в ОДМВР – Бургас приключи с обичайна детска коледна фотография до елхата в крайморската дирекция и с пожеланието на старши комисар Калоянов за благословени Коледни и Новогодишни празници.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР