Искрено съм шокирана“ – коментира Мария Тодорова, единствената жена кандидат

...
Искрено съм шокирана“ – коментира Мария Тодорова, единствената жена кандидат
Коментари Харесай

„Нагледахме се на фарс и размяна на лични нападки“. Коментар на Мария Тодорова за предизборната кампания

„ Искрено съм шокирана “ – разяснява Мария Тодорова, единствената жена претендент кмет за Варна във връзка предизборната акция в предаването „ Денят стартира “ с водещ Георги Любенов по Българска национална телевизия през вчерашния ден. Според нея конкуренцията се е трансформирала във фарс без градивност и без мисъл за варненци. Тя изрази своето отвращение и от мненията, че жена не може да стане кмет на Варна, без значение от нейното обучение, опит и качества.

„ Кандидат, който сервира пържена риба върху потник на центъра на града. Кандидат, който разиграва демонстрации с картонени колички в Морската градина и подобен, който разгласи в ефира на Българска национална телевизия, че най-хубавото ръководство на Варна е било това, което хората изгониха с камъни, които до ден сегашен стоят „ за спомен “ пред постройката на общината. Говоря за господин Коцев, господин Портних и господин Раличков в този ред на споменаване нагоре. Това ли е методът на водене на акция по мъжки? Варненци не заслужават това. “ – добавя Тодорова.

Според Мария Тодорова са нужни ефикасни решения, които бързо да бъдат усетени от жителите и гостите на града. Тя предлага краткосрочна и дълготрайна стратегия, която да обезпечи планувано и дейно развиване за Варна с съществени цели: възстановяване на градската среда; непрекъснатата поддръжка на публичните пространства, детските площадки, зелените площи; видео наблюдаване, което да подкрепи обезпечаването на публичен ред; буферни паркинги, които да предложат бързо решение за казуса с паркирането; транспарантна и налична общинска администрация, която да работи в интерес на жителите, а не да ги затруднява; възстановяване на имиджа на града като туристическа дестинация; основаване на условия за привличане на огромни инвеститори; решения за възстановяване на проблемите с бездомните животни и изискванията в общинския подслон, както и дейна информационна акция за поощряване на осиновяването; вярно и дълготрайно обмисляне на ремонтите за възстановяване на цялостната инфраструктура на града, само че без затрудняване на жителите с явен график и различни направления.

Мария Тодорова е част от гражданската квота на коалиция „ Левицата! “ с номер 28 за кмет на Варна и лидер на листата за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Местни избори 2023. Спонсорирана обява.

Пред общината на Варна към момента стоят камъните, с които варненци изгониха ръководството, което господин Раличков назова в ефира на Българска национална телевизия „ най-хубавото “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР