Искате вашето дете да има незабравим първи учебен ден? Кой

...
Искате вашето дете да има незабравим първи учебен ден? Кой
Коментари Харесай

Варненският делфинариум подарява безплатен билет на децата за първия учебен ден!

Искате вашето дете да има паметен първи образователен ден? Кой родител не желае това? Ако ви е омръзнало да се чудите по какъв начин да извършите най-специалния ден в годината за детето ви несравним, то подарете му прекарване в Делфинариум Варна.

Делфинариум Варна е измежду топ местата в морския град, които всеки един екскурзиант би трябвало да посети. Това се споделя в наръчника за туристите за град Варна, оповестен от британската туристическа организация „ Трипър “. Делфинариумът във Варна получи документ за съвършенство от британската туристическа организация „ Трипър “ с който се включва в топ забележителностите на града и се предлага за посещаване!
-->
За да създадат деня на всички възпитаници още по-запомнящ се - Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър подаряват безвъзмезден билет на всички деца до 12 година с двама възрастни придружители, за тяхното незабравимо делфинско шоу!

Промоцията е годна за интервала от 15.09 до 30.09.2023 година и важи за всички представления!

В дните 15.09 / 22.09 / 23.09  Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър ще ви чакат с 4-то зрелище от 17:00 ч.!

Уникалното шоу на нашите звезди включва танци, акробатика, пеене, скокове от височина, двойно салто и троен аксел в осъществяване на самите делфини. В представлението се включва и публиката, която играе волейбол и футбол с делфините.

Билети за атракциите може да се закупят онлайн на https://dolphinariumvarna.bg или на касата на Делфинариума в деня на представлението.



Не забравяйте, да опитате и от вкусните лакомства в кафе-сладкарницата, с аспект към подводния делфински свят!

www.dolphinariumvarna.bg • Фейсбук: DolphinariumVarna • Instagram: Dolphinarium_varna

• E-mail: [email protected]

За повече информация и резервации: Тел: +359 52 302 199
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР