Искате да научите английски? Нямате време? Трудно ви е? Започвали

...
Искате да научите английски? Нямате време? Трудно ви е? Започвали
Коментари Харесай

Открит урок на курс по английски език по метода Сугестопедия за възрастни в езикова школа Easy Way

Искате да научите британски? Нямате време? Трудно ви е? Започвали сте доста пъти, само че всякога оставате на първо равнище? Разбирате всичко, само че се притеснявате да говорите? Всичко сътрудници в офиса знаят езика съвършено и не можете да се отпуснете? Сложете КРАЙ!Методът със комплицирано за изговаряне име е разгласен от ЮНЕСКО още през 70-те година за най-лесен метод за научаване без напрежение. С него учите освен над три пъти по-бързо, само че помните по-дълготрайно и преодолявате терзанието да говорите пред другари и познати.

Заповядайте на открит урок на 29 април (петък) от 17.00 ч. или на 30 април (събота) от 11.00 ч. в новият офис на Сугестопедия център Easy Way.

Адрес: кв. Южен Парк 28А

Всички присъстващи на открития урок ще получат отстъпка за курс по британски език от идната стратегия, ще могат да приказват с дипломиран преподавател-сугестопед с над десетгодишен опит в региона на сугестопедията и ще имат опцията да преживеят магията на сугестопедията.

 
Сугестопедията е интернационално приет, по-различен и сполучлив метод да научиш и проговориш британски език. Предлагаме разнообразни курсове, от A1 до B2, за всички възрастови групи. Лесният път към британския език.В образователния развой на тази одобрена българска просветителна методика са включени доста музика, класическо изкуство и занимателни ролеви игри, с които ще се научиш да четеш, слушаш и разбираш британски език. Съчетай потребното с приятното.Сугестопедията е способ, посредством който бързо, елементарно и с доста развлечение да научиш британски език. Това е допустимо посредством основаните от нас учебници, образователни материали и езикови игри.
Повече информация можете да откриете тук -  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР