Искаме споразумение и още го очакваме. Иначе какво се очаква

...
Искаме споразумение и още го очакваме. Иначе какво се очаква
Коментари Харесай

Бабикян: Искаме споразумение и още го очакваме

Искаме съглашение и още го чакаме. Иначе какво се чака от нас - да стиснем очи и да влезем в пещерата. Мисля, че би трябвало да се съблюдават обикновени условия в политиката, насложени в много демократични страни. Търсим някакви гаранции, това с мъжката дума и " ура, приятели! " и " ти си пич " не е тъкмо метода, по който се подписват съглашения.

Това съобщи в студиото на Арман Бабикян от " Изправи се! Ние идваме! ".

" Има Такъв Народ не са длъжни да се преценяват с нас, само че ние по какъв начин да се ангажираме в противоположен случай. Имаме предпочитание да има кабинет ", добави той.

По думите му конструирането на кабинета е много фриволно.

" Първо един претендент за министър - ръководител, след това различен, който не бил повдигнат за министър-председател, в този момент трети. Това е сериозна работа и би трябвало да си дадем сметка, че е доста добре да си нетрадиционен, само че би трябвало да е ясно против коя система. Ако системата е " системата на джипката " - не може да я сменяш с друга монотеистична власт зад пердето или зад телефона ", счита Бабикян.

Според него би трябвало да предложиш противоположното - това, което хората желаеха на площадите - повече народна власт, светлина, бистрота, подготвеност, по-малко крадене.

" Не единствено програмата, а и лицата би трябвало да бъдат безапелационни тъкмо в това отношение. Не се получава ", счита Бабикян.

Депутатът съобщи, че вижда успоредни удари против служебни министри, нанасяни както от Има Такъв Народ, по този начин и от Движение за права и свободи и това прави необичайно усещане.

" Имаме предпочитание да се осъществя първият мандат, в случай че бяхме подготвени да подкрепим тъкмо този кабинет с тъкмо този състав, част от който научих доскоро, щяхме да сме го споделили. Когато си сътрудник с някого, обсъждаш качествата в партньорски кръг, а не на площада ", добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР