Искаме Костадин Паскалев да стане лидер на обединената левица, а

...
Искаме Костадин Паскалев да стане лидер на обединената левица, а
Коментари Харесай

Разкритие. Ето кой ще сваля Нинова

Искаме Костадин Паскалев да стане водач на обединената левица, а за какво не и на Българска социалистическа партия. Това сподели пред БНР проф. Светлана Шаренкова, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и ръководител на конгрес " България - Русия ".

Нейните думи бяха във връзка Кръглата маса под надпис " Лява България - хрумвания, политики, единство ", която през вчерашния ден събра в Националния замък на културата представители на вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия и водачи на по-малки леви обединения, които са някогашни членове на социалистическата партия.
-->
Тя добави: " Корнелия Нинова не може да събере с един апел за прошка всички така наречен остарели муцуни от Българска социалистическа партия. Събра ги Костадин Паскалев със своя управнически и политически опит на един откровен социалист и ляв човек ".

По думите на Шаренкова би трябвало да има смяна в Българска социалистическа партия на идния конгрес на партията:

" В Българска социалистическа партия желаеме да реорганизираме партийния ни живот и посредством Устава да върнем груповия жанр и способ на управление "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР