Искаме или не, трябва да кажем “сбогом на топлия сезон

...
Искаме или не, трябва да кажем “сбогом на топлия сезон
Коментари Харесай

Как се подготвяме за есента, която чука на вратата


Искаме или не, би трябвало да кажем “сбогом ” на топлия сезон и елементарно, елементарно да се подготвим за прехода към по-капризно и по-топло време. Безспорно е, че всеки един сезон има своята хубост, тъй че не позволявайте на атмосферните условия на открито да повлияят на стила ви. Опитайте се да се организирате и да освободите място за нови неща в дрешника си. Въпреки това, не се отхвърляйте от всички тънки продукти, защото може да се стигне до изненада и към момента да имате потребност от тях.

започва акция за извършване на покупки с понижени цени, от които можете да се възползвате още в този момент. Разгледайте страниците на уеб страницата и прибавете в кошницата продуктите, които ще улеснят прехода ви сред сезоните.
-->
Имате разполагаем разнородни хрумвания, които ще ви предпазят от мраз, вятър или дъжд. От овърсайз блейзъри до палта от неестествен косъм и кожени якета вид бомбър. Осмелете се да изберете каквото ви подхожда или за какво не, пробвайте нови кройки и цветове. Открийте ватираните версии, които ще накарат телесната ви температура да подхожда на тази на открито.

На ваше разположение са разновидности с къса яка или качулка, с цел да се чувствате оптимално удобно. Принтовете също не са неправилен избор, така че не се колебайте да ги изберете. Ако не знаете на какво да заложите и бюджетът не ви разрешава да закупите няколко модела, тогава реверсивният вид е съвършен. Имате опция да сложите яке, което има две страни, в разнообразни нюанси, създавайки усещане, че са две.

За тези, които практикуват разнообразни спортове и не се опасяват от времето на открито, марката Nike може да бъде същински източник на ентусиазъм. Избраните от вас за тичане, футбол или просто разходка ще накарат краката ви да се усещат добре. Изберете верния размери, с цел да няма прилепяне, само че също по този начин и чорапи, които водят потта. Не забравяйте за особено основаните тениски, които задържат неприятните следи от положените старания и подобаващите за вас панталони. За да избегнете проблеми, уверете се, че не са нито прекомерно стегнати, нито прекомерно необятни. Покрийте се с яке от дишаща, водоустойчива и ветроустойчива материя. Някои имат и система за прегъване, което ги прави по-малко обемисти и лесни за преместване.

Независимо къде прекарвате времето си, несъмнено няма да желаете да държите нещата си в ръка, а по-скоро да ги съхранявате в раница. За предпочитане е да е такава със система за затваряне с цип, с цел да не загубите някоя скъпа движимост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР