Искаме да научим децата на спортен дух и дисциплина, най-големите

...
Искаме да научим децата на спортен дух и дисциплина, най-големите
Коментари Харесай

Първи мач за детския отбор на Камено, изправиха се срещу Нефтохимик в приятелска среща

Искаме да научим децата на състезателен дух и дисциплинираност, най-големите гении се намират в най-малките обитаеми места, сподели ръководителят на ФК „ Камено “ Мартин Желязков

Първи мач играха по-рано през днешния ден децата от футболен клуб „ Камено “, който е спонсориран от Община Камено и подсилен от кмета Жельо Вардунски, която в последните години обезпечи всички нужни средства за материалната база на тима. Децата от набори 2014-2016 година се изправиха в другарска среща против тима на ФК „ Нефтохимик “.

„ Правим всичко това, тъй като най-големите футболни звезди нормално се откриват в най-малките обитаеми места. Нашата концепция е да начуим децата на състезателен дух, на дисциплинираност. Те упражняват от към месец и през днешния ден за пръв път излизат на терен в същински мач “, сподели ръководителят на ФК „ Камено “ Мартин Желязков.

Мачът се състоя тази заран на игрищата край някогашния ЦУРК в Приморския парк на Бургас, а децата от тима на Камено, които са на възраст сред 6 и 8 година бяха мощно разчувствани от това, че за пръв път им се дава опция да покажат уменията си, въпреки и в другарска среща.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР