Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието

...
Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието
Коментари Харесай

Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев

Състав от общо 36 служители на реда ще се грижат за спокойствието и сигурността в общината

След близо две години като Участък постройката в Община още веднъж ще проработи като Районно ръководство. Началник е основен контрольор Михаил Георгиев. Днес бе направено символично разкриване, на което участваха кметът на Община Камено Жельо Вардунски, шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов и представители на ОбС-Камено.

Главен контрольор Михаил Георгиев е с богата професионална кариера. Дълги години бе шеф на РУ-Руен. Благодарение на отличната му работа и съвършена съгласуваност руенското село Скалак се похвали, че 20 години няма нито една записана кражба, а локалните жители  бяха извънредно удовлетворени от дейностите на полицията, ръководени точно от основен контрольор Георгиев.

За мен е наслаждение да открия Районно ръководство – Камено, което близо 2 години беше като Участък към Второ РУ-Бургас. За това време при всяка една среща с кмета на община Камено Жельо Вардунски коментирахме по какъв начин жителите имат чувството, че закриването за ръководството заплашва тяхната сигурност. Със заповед на министъра на Министерство на вътрешните работи Калин Стоянов Районното ръководство е възобновено в цялостен размер и се надявам жителите на общината още веднъж да имат възприятието за сигурност, тъй като това е задачата и задачата на полицейските чиновници. Сигурен съм, че началникът на РУ-Камено основен контрольор Михаил Георгиев ще се оправи с тази задача и хората ще бъдат спокойни “, сподели шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов.

Благодаря от сърце, че дружно успяхме да възстановим това, което локалните заслужават. Благодаря и на министъра на Министерство на вътрешните работи за неговото схващане към всички поданици на общината. Когато ръководството бе трансферирано в сектор, огромна част от хората се почувствахме като „ втора употреба “, тъй като само Община Камено нямаше районно ръководство от всички общини. Общината е огромна, заводът на „ Лукойл “ е на наша територия и също се обслужва от тези служители на реда. Радвам се, че победи положителното и практичното. Искам да ви уверя, че Община Камено и Общински съвет постоянно сме работили ръка за ръка с Районното ръководство, ще бъдем дружно и ще бъдем образец за чудесно подпомагане. Нека по този начин да продължаваме дружно да се борим против по този начин към този момент много намалелите престъпни прояви “, уточни кметът на Бургас Жельо Вардунски.

Днес ми е първият работен ден като шеф на РУ-Камено. Все още съм първоначално, само че стартира от пътен травматизъм, домашно принуждение, допустимо най-голямо полицейско наличие на територията на общината, доколкото ни стигат силите, тъй като не можем да надскачаме себе си. Аз съм отборен състезател и разгадавам на целия състав. Там, където виждам, че дефицита потенциал, ще влагаме спомагателни старания. Ще търсим оптимални решения за провокациите, които ни предстоят и служебните отговорности, които имаме като чиновници на Министерство на вътрешните работи, които всекидневно съблюдаваме “, добави основен контрольор Михаил Георгиев.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР