„Искам кабинета да подаде оставка. С една четвърт от депутатите

...
„Искам кабинета да подаде оставка. С една четвърт от депутатите
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Искам кабинета да подаде оставка


„ Искам кабинета да подаде оставка. С една четвърт от депутатите не може да бъде преустановен мандатът на това държавно управление. Това може да стане единствено при тежък разкол в обединението или сериозен публичен напън. “ Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той посочи, че не приказва за митинги, проведени от партията му.

Дончев призна, че ГЕРБ са имали изгода от по-дълъг живот на държавното управление, с цел да стигне " смяната " до дъно. Бившите ръководещи обаче желаят да поддържат връзка с политически по-грамотни хора.

Да се оплакваш за всичките си управнически неволи с опозицията, е несериозно, сподели още Томислав Дончев.

Той подлага на критика антикризисните ограничения на кабинета. Категоричен е, че в случай че бяха на власт, ГЕРБ нямало да позволен тези високи цени на енергоносителите. А това е половината причина за високата инфлация. Според него обезщетенията за бизнеса би трябвало да са доста по-високи.

Дончев добави, че ще има сигнал, който ще бъде в Министерството на вътрешните работи.

" Това е спомагателен тест. Доколко страната в тази обстановка има имунни сили. Нека да забележим преди всичко Министерството на вътрешните работи дали ще бъде по този начин старателно, справяйки се с тези случаи, както примерно в годините на опозицията “, сподели той и загатна, че ще е обвързвано с доставките на газ.

„ Със сигурност доставките на газ през последните месеци са тематика, с която Министерство на вътрешните работи би следвало да се занимава “, сподели той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР