Искам да споделя, какво мисля за днешния призив на Кирил

...
Искам да споделя, какво мисля за днешния призив на Кирил
Коментари Харесай

Депутат от ПП недоумява: Опитахме се да спрем Петков! Казахме му, че ще има голям хейт

„ Искам да споделя, какво мисля за днешния апел на Кирил Петков.

Преди да го направи, той показа желанията си с нас, най околните 100 индивида, почнали това начинание дружно с него още преди 5 месеца.

Казахме му, че ще има огромен хейт и че ПР няма да седи добре. Опитахме се да го спрем.

Но Кирил си е Кирил и него го боли за хората в Украйна и ще направи всичко да избави и един човек повече. Доказвал го е към този момент!

Каза ни:

„ Всички би трябвало да осъзнаят, че те са част от решението. Да… не е прелестно да се чуе, но по този начин напредва една нация. Иначе ще си гледат остарелия филм още веднъж и още веднъж. Това е част от Промяната и то е на мисленето. “

Първоначално ме хвана гняв след поста и всичкия хейт, който се изля към Кирил и към всички нас. Всички демагози скочиха. Как по този начин ще се събират пари за помощ за война. Как по този начин, това не е хуманно.

Най-интересни са ми тези, които призоваваха, да дадем военна помощ, платена с налозите ни, а в този момент скочиха, че заплата си не дават.

В бизнесът има една приказка, докажи желанията с портфейла си.

Това е методът на Промяната. Така нацията не се дели. И всеки може самичък да вземе своето суверенно решение, с портфейла си. Който желае да даде, който не желае да не го прави. Тук е елементарно да пишем.

Аз стоя зад Кирил и неговата борба за Украйна. Промяната стартира от главата! “

От Facebook профила на депутата от „ Продължаваме промяната “ Иван Манев

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР