Искам да обърна внимание на един друг факт. Денят, в

...
Искам да обърна внимание на един друг факт. Денят, в
Коментари Харесай

Журналист: Убиха Алексей Петров навръх рождения ден на Сарафов. Искали са да го подразнят

Искам да обърна внимание на един различен факт. Денят, в който беше погубен Алексей Петров, е рождения ден на Борислав Сарафов “, разяснява престъпният публицист Кирил Борисов в утринния блок на Нова телевизия. Той позволи, че това може и да е било за да се подразни изпълняващият длъжността основен прокурор.
Политологът и специалист по сигурността Стойчо Стойчев също счита, че датата не е инцидентно подбрана. Той обаче не го обвързва с рождения ден на Сарафов. „ Първият опит за нападение беше през 2002 година и Петров имаше курбан, че е останал жив на 15 август “, посочи Стойчев.
„ Отделно от това в този момент в този интервал съответно е извънредно удобно изискването да се нощува в планината. Човекът, който е направил покушението е бил квалифициран да пренощува в планината “, счита още Стойчев. Той посочи, че човек, който има опит с войните, няма да има проблем да изкара в планината даже до септември. Адвокатът и някогашен следовател Андрей Цветанов счита, че мястото на убийството е подбрано добре. „ Очевидно той е подценил сигурността си “, счита той.
Журналистът Огнян Стефанов счита, че доста хора биха имали претекст за неговото унищожаване. „ Фактологията във времето го потвърждава. Според едни това е трети, само че за други е четвърти опит. Той е бил цел нееднократно и се е забърквал в обстановки и с хора, които по този метод са решавали нещата “, сподели още Стефанов.
Той обърна внимание, че от Българска социалистическа партия, които настояват, че се връщат мутренските години, не помнят, че Петров е бил под техния чадър, или по-конкретно под този на Георги Първанов и Румен Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР