Искам да кажа само, че Ани и Явор бяха наистина

...
Искам да кажа само, че Ани и Явор бяха наистина
Коментари Харесай

Сестрата на Ани разплака България: Върна се от Франция, с Явор бяха детска любов. Убиецът да има сила…

Искам да кажа единствено, че Ани и Явор бяха в действителност чисти души, смирени, постоянно усмихнати и спокойни. Винаги желаеха да оказват помощ. Бяха будни хора с живот пред тях, с доста проекти и упоритости. Живот, който им беше лишен по безразсъден метод.
Това показа пред NOVA Mарина – сестрата на трагично починалата Ани в злополука на бул. „ Сливница “. Тя е дохвърчала от Тулон, Франция.
Припомняме, че 24-годишната Ани и 22- годишният Явор бяха убити на пешеходна пътека от 18-годишния Адриан на столичния бул. „ Сливница “.
Дори килърът да е бил омаян, не мога да схвана по какъв начин това оправдава скоростта, с която се е движил. Това е реалност, който не може да бъде оспорен, вижда се на камерите, разяснява Марина. Щом е имал силата да кара с такава скорост, в този момент да има силата да излежи това, което би трябвало да излежи, добави тя.
Знам, че е тежко и за неговото семейство, само че тяхното момче е живо и те могат да го прегърнат. На нас това ни бе отнето, доста е тежко, добави по-голямата сестра на Ани със сълзи в очите.
От години знаем какъв брой гонки е имало на този бул. и постоянно ни е спирало сърцето, когато се чуеше конфликт. Толкова години никой не постави камера, с цел да бъдат предотвратени тези случаи, разяснява тя. И описа, че във Франция има ограничения за младите водачи, те карат с в допълнение лимитирана скорост в първите две години. Ако скоростта на пътя е 100, ние би трябвало да сме с 80 км в час, описа Марина, която е взела брошура във Франция. Това са правила, които би трябвало да се съблюдават, има извънредно доста камери и радари.
Допреди 2 година и Ани е била във Франция и двете с Марина са били всяка седмица дружно.
Ани се върнала в България от Франция поради Явор, описа сестра й. Двамата били детска обич. В 5-и – 6-и клас бяха дружно. През 2019 година се прибрахме със сестра ми за една коледна почивка и тя излезе на среща с него. Каза ми – май това ще е индивидът. Когато се прибрахме през пандемията 2020 година, тя реши да остане дефинитивно тук, добави Марина.
Ани е учила изкуства в университета в Екс-Ен- Прованс. Карала стаж и към татуист, с цел да следва пристрастеността си към татуировките и рисуването. Почти всеки уикенд бяхме дружно, спомня си Марина. В България Ани си отворила студио за татуировки.
Допреди седмица-две си разменяхме фотоси за булчински рокли, хубави проекти, описа още сестрата на починалото момиче.
Те бяха образец за млада двойка, която бе постоянно въплъщение на добротата. Бяха се отдръпнали от всичко, протичащо се в България, живееха в своя дребен свят. Бяха доста положителни и постоянно усмихнати, разказа Марина Ани и Явор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР