Искам да кажа една новина, защото това беше обсъждано на

...
Искам да кажа една новина, защото това беше обсъждано на
Коментари Харесай

Ген. Атанасов с новина от коалиционния съвет

„ Искам да кажа една вест, тъй като това беше обсъждано на съдружен съвет и господин министър председателят се съгласи. Едно от от нашите дейности на Демократична България по декларацията, която ние прочетохме в Народното събрание за путинизаци,я е да се взаимстват от нашите съдружници, от службите на сътрудници, има цели стратегии за това да бъдат тествани за преданост всички чиновници на специфичните служби и това нещо ще бъде направено, без да подвигаме звук. Наложително е да се случи това, тъй като виждаме, аз, несъмнено, с професионално око го виждам и го чувствам по какъв начин в избрани моменти просто или изтича информация или се работи дезинформационно или дори има хора от службите, които правят дейности, с които дестабилизират властта “.

Това заяви съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов в предаването „ Лице в лице “.

Не е допустимо „ в условия на народна власт да се национализира „ Лукойл “, само че още веднъж ние от Демократична България години наред настояваме за това да има бистрота във връзка с приходите на рафинерията и да се откри за какво не заплащат налози. Аз съм учуден от тая работа, а измерителни уреди са нужни и казусът с данъчните хранилища, тъй като данъчните хранилища са благосъстоятелност през разнообразни компании “, сподели Атанасов.

„ Дали господин Бойко Рашков ще оглави КПКОНПИ е въпрос към премиера, тъй като той сега е министър на вътрешните работи. Аз знам за това, че се разисква неговото име, тъй като се търси механизъм Комисията за противопоставяне, както се назовава КПКОНПИ, да бъде динамизирана нейната работа. Към сегашния миг тази голяма конструкция, държавна, не прави нищо, а при настоящото законодателство тази институция дори ползва специфични разследващи средства. А и ние имаме тежки съмнения, там са злоупотребява с тази функционалност “, сподели Атанасов.

На въпрос за така наречен български вид на закона „ Магнитски " Атанасов изясни, че е неотложно да се направи такова законодателство, защото в България не разполага с сходно на национално ниво за използване на подобен вид ограничения. 

По тематиката с евроинтеграцията на Северна Македония Атанасов акцентира, че повдигането на ветото ще се реши на спор в Народното събрание, когато се стигне до такава степен. 

" Имаме интерес Северна Македония да бъде призната в Европейски Съюз, само че в сегашния миг няма условия това да се случи, тъй като самата тя няма градивно държание. Докато няма обща съдружна политика по тематиката, нищо няма да се придвижи напред. Няма по какъв начин емисарите и съветниците на премиера да организират външна политика ", съобщи Атанасов мотив изявлението на външният министър Теодора Генчовска, че Кирил Петков организира своя външна политика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР