Искам да благодаря на Радостин Василев, Иво Атансов, Георги Георгиев,

...
Искам да благодаря на Радостин Василев, Иво Атансов, Георги Георгиев,
Коментари Харесай

Кирил Петков с благодарности към отцепниците: Смели хора

" Искам да благодаря на Радостин Василев, Иво Атансов, Георги Георгиев, Николай Радулов Диян Петков, Светлин Стоянов. България и нейната история постоянно е зависела от смели хора. Тяхната преданост не е към подмолния артист с неговите 20-годишни другари - Орлин Алексиев и компания ".

Това сподели министър председателят Кирил Петков. Така той благодари на отделилите се от " ИТН " депутати.

" Поздравявам ги, тези хора са в действителност смели. Мафията одеве загуби съдружния си сътрудник ", сподели Петков.

И добави, че към тях към този момент има закани и те ще бъдат с защита.

Вицепремиерът Асен Василев напомни, че всички депутати поставят клетва и в тази клетва " не участва думата партия ".

" Не участва нищо друго, с изключение на във всичките си дейности да се ръководиш от ползите на народа. За мен е доста радостно, че в българския парламент към този момент има депутати, които са свободни да работят по този начин както тяхната съвест им диктува.

Надявам се тези депутати да стават от ден на ден. Държавата да се ръководи от диванчета е повода да сме в батака, в който сме. Държавата би трябвало да се ръководи от нейните законни представители, не от сценаристи зад кулисите. Или от някогашни министър председатели в джипки. Или от почетни предсдедатели в Сараи ", сподели Василев.

Петков добави, че отцепниците от " ИТН " не са оповестили поддръжка за държавното управление, а са срещу съществуващия модел на задкулисие, който съществува в тяхната партия.

" Разчитам, че този вид водачество и храброст ще бъде инфекциозен. И ще имаме болшинство на хората, котио споделят не на мафията ", сподели Петков.

Василев добави, че от " Продължаваме промяната " не са стимулирали тези хора.

" Ние имаме вяра, че в това национално заседание има хора, които са господари на себе си. Ще имат смелостта да застанат на страната на народа в борбата му с мафията. Ако не се събере такова мнознство отиваме на избори и хората ще санкционират мафията ", уверен е Василев.

Петков добави:

" Оказа се, че мафията беше направила една голяма неточност. Те са вярвали, че държейки двама водачи и двама депутати държат едни свободни хора. Това е било неверна калкулация на хората. Когато си мислите, че координирате с един артист, това се оказва неустойчив метод на управлене. Явно има смели хора, които да отстояват личните си позиции "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР