Искам да благодаря на хората, които вчера ни послушаха и

...
Искам да благодаря на хората, които вчера ни послушаха и
Коментари Харесай

Шефът на Александровска с благодарност към хората

„ Искам да благодаря на хората, които през вчерашния ден ни послушаха и останаха у дома. По улиците имаше по-малко хора в съпоставяне със събота “. Това за бТВ проф. доктор Костадин Ангелов, изпълнителен шеф на УМБАЛ " Александровска ". По негова самодейност лекари от доста лечебни заведения ръкопляскаха нощес на българите, които ги послушаха и си останаха у дома на Цветница.

ВИЖ ОЩЕ: Лекари с овации за хората у дома

„ Снощната самодейност, при която аплодирахме хората, беше нашето твърдо разбиране и решение да го създадем, с цел да можем да накараме хората да ни повярват и да останат у дома “, сподели проф. Ангелов.

„ Нашият дълг като лекари е да понижим вредата от това злополучие. Затова би трябвало да споделяме истината в очите, без да сортираме думите. Думите би трябвало да бъдат назовавани такива, каквито са в реалност. Не може да разсъждаваме в друга посока – да приказваме за разхлабване на ограниченията, когато има действително заплаха да загинат доста хора “, съобщи проф. доктор Костадин Ангелов. По думите му с помощта на ограниченията, които са взети у нас, към момента няма „ задъхване “ на лечебните заведения. Лекарите обаче са готови за това и го чакат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР