Искам да благодаря на депутатите от ГЕРБ и останалите от

...
Искам да благодаря на депутатите от ГЕРБ и останалите от
Коментари Харесай

Борисов мълниеносно: Подкрепяме ,,храбрия премиер“ Петков, но имаме въпроси, а той бяга

„ Искам да благодаря на депутатите от ГЕРБ и останалите от опозицията, които от един безусловно неплатежоспособен бюджет да го изправят. Лекарите, служителите на реда, храмовете, бизнеса да получат обезщетения. Един бюджет обаче, който изисква доста постоянна страна, с цел да може да го извърши. Ако българите не желаеме да катастрофираме би трябвало да осъществим този бюджет “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По тематиката с съветските дипломати, Борисов съобщи, че е осведомен с отчетите и всичко, което се е случвало. „ Сега би трябвало да избираме пред една аматьорска позиция и да отсеем зърното от плявата. Аз и моите сътрудници сме горди хора и още при започване на войната споделих, че всички дейности свързани с агресора Русия ще бъдат подкрепяни “, добави още той. Борисов акцентира, че поддържа решението за понижаване на дипломатите, само че сигурно е трябвало да бъде направено по различен метод, посредством отчети, да бъде осведомен президентът и депутатите.

„ Днес ние би трябвало да избираме дали да подкрепим тези дейности на държавното управление. Българският народ избра това държавно управление и Кирил Петков за министър председател. Никаква крачка обратно не би трябвало да дава държавното управление, има цялостната ни поддръжка. Това би означавало капитулация “, разгласи Борисов и добави, че войната би трябвало да спре.

Той акцентира, че точно това е решението на българският народ, тъй като точно те са избрали смяната. „ Призовавам ги да не връщат обратно, да си свършат работата до дъно, толкоз са им опциите “, съобщи още той.

Като непоправими неща осъществени от държавното управление на Петков, Борисов дефинира приключването на милиарди в джобовете им.

„ Когато би трябвало да се реши за Северна Македония излиза Борисов, когато би трябвало да се реши за оръжията за Украйна, излиза Борисов, когато би трябвало да се вземе решение за дипломатите отново ние би трябвало да даваме позиция “, съобщи Борисов във връзка настояванията този и оня водач на партия да не взе участие в политически договаряния.

Борисов акцентира, че поддържа водачите, които да носят отговорност. „ Кирил Петков ще си седи на диванчето, аз тук, Доган там, царя във Враня. Аз няма да изпадна в тяхната игра, в случай че е еди кой си ще си приказваме с тях. Реалната позиция, в случай че има такова деяние и до какъв брой е осъзнато и откровено. Защото аз като споделих, че се отдръпвам да съм министър председател партията беше срещу, само че ние имаме доста способни хора и партията ще го следи. Затова и бяхме дейни с бюджета през вчерашния ден, тъй като сме дали обещание пред учителите, храмовете, полицаите… Аз желая да си приказвам с водач, който владее партията си “, съобщи още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ прикани „ храбрия министър председател “, в случай че желае да облече решението законово, а те дават своята поддръжка, тъй като е значима посоката, макар детайлите. „ Ако не си беше измислил през днешния ден да върви някъде, а не на блицконтрол щяхме да го питаме за горивата, цените, за тези тематики “, разгласи още Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР