Иска ни се да вярваме, че през новата година отново

...
Иска ни се да вярваме, че през новата година отново
Коментари Харесай

Обувките, в които си заслужава да инвестираме през 2021

Иска ни се да имаме вяра, че през новата година още веднъж ще можем да сложим тези красиви токчета, които толкоз дълго останаха затворени в. Иска ни се да имаме вяра, че ще се върнем към най-елегантните си тоалети, с които решително пристъпвахме в офиса. Иска ни се да имаме вяра, че още веднъж ще носим ярки червила, а няма да ги крием под наложителните маски.

Засега обаче оставаме в зоната на практичността и колкото и да се изкушаваме от тези красиви сандали с железни вериги към глезена, може би е по-добре да влагаме в нещо, което в действителност ще можем да носим. Защото даже и епидемията не може да спре едно момиче да си купи чифт нови обувки, изключително по време на понижения.

Грубите боти

Скролвайки в Инстаграм фийда си не стопираме да виждаме обичаните си инфлуенсъри с тези груби обувки с дебели подметки (понякога и в разнообразни цветове), които носят както с jogger панталон и елегантно палто, по този начин и с мини вкъщи. И в случай че има нещо, което комбинира комфорта с новите трендове, то това са именно този вид боти, които са съвършени са дългите зимни разходки на открито.



Каубойските ботуши

И въпреки всичко, в случай че ви се желае да бъдете малко по-елегантни, по-модерни и еклектични в стила си, не се колебайте да си вземете чифт такива ботуши (освен в случай че към този момент нямате). Те се завръщат на стилната сцена през 2021 година, с цел да ни дадат вяра, че ще има къде да ги демонстрираме в композиция с мини рокли или панталони, обичаните дънки и за какво не с по този начин наречените slouchy костюми.



Мокасините

Ако приказваме за капсулен дрешник, то сигурно това са обувките, които всяко момиче би трябвало да има. Дизайнерите обаче не стопират да ни изненадват с разнообразни модели, а около затварянето настоящи станаха и тези без пета, които можем да носим у дома вместо пантофи, с цел да си сътворяваме чувство за даже и по време на нашия home office.



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР