Иска ми се да вярвам, че още с първия мандат

...
Иска ми се да вярвам, че още с първия мандат
Коментари Харесай

Киро и Асен вият като чакали! Лидер на ГЕРБ ги би по главата и с Борисов, и с Пеевски, и с „Газпром“

Иска ми се да имам вяра, че още с първия мандат ще има държавно управление. За да има постоянен кабинет всички би трябвало да създадат компромис, както направихме ние.

Това направихме – предложихме експертен кабинет отпред с неоспорим експерт. Това е метод да излезем от политическата рецесия. Това сподели пред NOVA Даниел Митов от ГЕРБ.

„ Всички парламентарно показани партии би трябвало да си дадат сметка, че на България ѝ е нужно парламентарно показано държавно управление. Миналата седмица чухме съвсем всички показваха неодобрение по какъв начин ръководи служебният кабинет и респективно Радев “, добави той.

По думите му Политическа партия са имали триумф преди известно време с анти ГЕРБ говорене, само че от този момент обстановката се е трансформирала доста.

„ Би трябвало да могат да разпознават еволюцията на политическата обстановка и разчитат на остарялото си конфронтационно говорене, което от 2 години ни води единствено към рецесии. Не може да се продължава тази мъка. Трудно е да се прозре къде Петков е видял дългата ръка на Пеевски, Движение за права и свободи и Борисов в проектокабинета “, разяснява Митов.

Според него ползите на „ Газпром “ са защитавали Петков и Василев. „ При тях имахме по-скъп газ, вместо да договаряме по-евтин посредством търгове. Това са хората на „ Газпром “.Те са амбулантни търговци, трансформирали се в амбулантни политици “, счита той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР