Иронична реакция на руското посолство във „Фейсбук“. Оттам коментират думите

...
Иронична реакция на руското посолство във „Фейсбук“. Оттам коментират думите
Коментари Харесай

Руското посолство за „дългата ръка на Кремъл“: Отново сме свидетели на забавно поведение

Иронична реакция на съветското посолство във „ Facebook “. Оттам разясняват думите на някогашния началник на Държавна организация разузнаване Атанас Атанасов, който преди дни видя в уволнението си „ дългата ръка на Кремъл “.



„ Ако сте склонни да обвинявате в несполуките си съветски спецслужби, изумително е по какъв начин с толкоз лекомислен и непрофесионален метод въобще успяхте да работите в такива значими за страната ведомства. (...) Напомняме, че Русия е виновен, пълноправен и градивен сътрудник, който не се занимава с груба интервенция във вътрешните работи и с пробутване на своите ползи с помощ на съмнителни наказания. Стигаме до извода, че някои просто нямат храброст да признаят, че всички тези антируски нелепици не принасят на България нищо положително “, показват от посолството.

Служебният кабинет освободи Атанасов от поста му в сряда.

„ Основната причина за освобождението ми е дългата ръка на Кремъл и координираните дейности с един прочут предприемач, с доста въздействие, който може да има връзка с Кремъл. (…) За страдание, през последните седмици ние сме очевидци на прояви на висши форми на измама, популизъм, а съгласно някои индикации и за тирания “, разяснява тогава той.

В края на май пък Димитър Георгиев, който беше отхвърлен от ДАНС, също в прав текст съобщи, че повода за това е интервенцията по залавянето на съветски шпиони у нас.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР