Ирма ВепНовият HBO сериал с участието на носителката на Оскар

...
Ирма ВепНовият HBO сериал с участието на носителката на Оскар
Коментари Харесай

Домашно кино: "Ирма Веп" с Алисия Викандер, Obi-Wan Kenobi с Юън Макгрегър

Ирма ВепНовият HBO сериал с присъединяване на носителката на Оскар Алисия Викандер е римейк на пълнометражния филм от 1996 година, основан, написан и режисиран от номинирания за Emmy Оливие Асаяс ( " Карлос " ). Главната героиня Мира е американска кино звезда, която, разочарована от кариерата си и след скорошна разлъка, идва във Франция, с цел да изиграе ролята на Ирма Веп в римейк на френската класика на немия филм " Вампирите ". Историята стартира да преплита действителността на Мира и тази на героинята й на снимачната площадка.
Премиера, 7 юни, HBO Max и HBO
Obi-Wan KenobiМинисериал, отдаден на паметния облик Оби-Уан Кеноби от сагата Star Wars, изигран от надарения Юън Макгрегър. Действието се развива 10 години след събитията в Star Wars: Епизод III - Отмъщението на ситите, в края на които ученикът и другар на Оби-Уан Анакин Скайуокър минава към тъмната страна на Силата.
Премиера, Disney+
Реклама ТинаОткровен и съкровен портрет на живота и кариерата на музикалната икона Тина Търнър от първите дни на славата й, през персоналните и професионалните премеждия, до превръщането й в световен феномен през 80-те. Включва изявленията с певицата, извършени в дома й в Цюрих, Швейцария, диалози с най-близките й хора, непоказвани до момента фотоси, видео- и аудиозаписи, които дават по-ясна визия за трагичната й история.
Премиера, HBO Max

Hustle

Спортна комедия, в която героят на Адам Сандлър е баскетболен скаут, натъкнал се на извънредно надарен състезател, до момента в който е в Испания. Той се заема да води откритието си към триумфа и приемането му в NBA, само че без утвърждението на тима му.
Реклама
Премиера, Netflix, 8 юни
Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР