Ирландският премиер Лио Варадкар започва отново да практикува бившата си

...
Ирландският премиер Лио Варадкар започва отново да практикува бившата си
Коментари Харесай

Ирландският премиер се върна към лекарската професия, дава дежурства

Ирландският министър председател Лио Варадкар стартира още веднъж да практикува някогашната си специалност като доктор. Той желае да окаже помощ на здравните служащи, които се борят с огромния брой на инфектирани с ковид, оповестиха локални медии, представени от ДПА.

Лио Варадкар е практикувал лекарската специалност седем години, преди да я изостави, с цел да стане политик. Сега той ще дава по една промяна на седмица, до момента в който рецесията с COVID-19 продължава, съгласно ирландската телевизия и други локални медии.

"Той желае да помогне, колкото и малко да е това ", съобщи представителят на Варадкар пред ирландската телевизия.

Ирландският министър председател ще дава съвещания по телефона на хора, които вероятно са били изложени на риск от новия ковид, съгласно в. "Айриш таймс ".

След изборни загуби през февруари Варадкар остана в качеството на изпълняващ длъжността министър председател на Ирландия. В момента там три партии с много изравнени позиции се борят да сформират обединения в изискванията на мощно фрагментиран парламент.

Ирландия, като доста други европейски страни, вкарва строги ограничавания на публичния живот, с цел да ограничи разпространяването на новия вирус. Това включва затварянето на учебни заведения и бизнеси, които дават услуги от несъществено значение.

В страната са известни 4604 случая на инфектирани с ковид. Смъртните случаи до този миг са 137, съгласно данните за вчерашния ден на университета "Джонс Хопкинс ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР