Ирландски сайт нареди министъра на туризма Николина Ангелкова сред най-добре

...
Ирландски сайт нареди министъра на туризма Николина Ангелкова сред най-добре
Коментари Харесай

beaut.ie: Николина Ангелкова се нареди сред най-добре облечените звезди на Оскарите

Ирландски уебсайт подреди министъра на туризма Николина Ангелкова измежду най-добре облечените звезди на церемонията по разпределяне на премиите „ Оскар ”. Онлайн изданието beaut.ie класира десетте звезди с най-хубави тоалети на блестящата гала, която се организира преди дни в " Долби тиътър " в Лос Анджелис.

Ангелкова не попада в топ 10, само че кадър, на който театралничи с актрисата Джизела Маренго, е намерила място в галерията от събитието.



Припомняме, че самата Ангелкова разгласява в профила си във Facebook няколко фотоси от церемонията. “За мен е огромна чест да съм тук на юбилейната 90-та гала по връчване на Оскарите. Това бе най-забележителното събитие за целия кино свят. Ще продължим да промотираме България посредством силата и въздействието на киноиндустрията, киното има милиони почитатели и доста ни оказва помощ. Вярвам, че това ще докара до триумф. Изключително доста благодаря на всички мои приятели-актьори, които персонално ме поканиха. Веднага след церемонията поздравих трима от носителите на Оскар Frank Stiefel, Gary A. Rizzo и Mark Weingarten.”, написа министър Ангелкова във Facebook.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР