Лична ефективност за баланс между работа и личен живот е

...
Лична ефективност за баланс между работа и личен живот е
Коментари Харесай

Полезни съвети за лична ефективност в петия епизод на образователния видеокаст „Уменията на 21-ви век“

„ Лична успеваемост за баланс сред работа и персонален живот " е тематиката на новия, от сполучливата просветителна видеопоредица на Лидл България „ Уменията на 21-ви век ". В диалог с водещите Алекс&Алекс психологът доктор Хенриета Илиева споделя скъпи насоки по какъв начин човек може да реализира благополучие в персоналния си живот, като в това време е и сполучлив експерт.

„ Балансът персонален - професионален живот е умеене и динамичност. Стремежът ни към благоденствие и благополучие дефинира в дълбочина персоналното ни схващане за него и пътищата, по които го реализираме и усъвършенстваме. ", споделя доктор Илиева.

Личната успеваемост се подрежда измежду определящите умения на 21-ви век, защото чувството за задоволеност е директно обвързвано точно със способността да се поддържа здравословно и уравновесено систематизиране на времето и силата сред работата и персоналния живот.

В новия епизод на видеокаста, въодушевен от Lidl, ще научите от доктор Хенриета Илиева за част от техниките, които употребява в практиката си на психолог с капацитет да оказват помощ при справяне с сериозни обстановки. Сред обсъжданите в него тематики са още: слагането на граници сред работна и персонална ангажираност, приоритизирането, благополучието, синхронът сред работни процеси и персонални желания, поддържането на баланс посредством тяло, настройка и другарство.

Над 160 хиляди са гледанията на епизодите от просветителния видеокаст досега. В тях водещите Алекс&Алекс обсъждаха с специалисти настоящи тематики като медийна просветеност, създаване на персонален бранд в обществените мрежи и асертивна връзка.

Повече за видеокаста " Уменията на 21 век ", водещите и участниците в епизодите, можете да прочетете на на Лидл България .

Епизодите от видеокаста „ Уменията на 21 век " са налични гратис в каналите на Лидл България в

За госта в пети епизод : Д-р Хенриета Илиева е магистър по педагогика, клинична и консултативна логика на психиката, лекар по обществени науки. Тя има повече от 30 години опит като съветник и треньор в областите стрес, катастрофален стрес, професионалното прегаряне, житейски баланс и благоденствие (wellbeing).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР