Ирина Тенчева е взела решение да спре алкохола от началото

...
Ирина Тенчева е взела решение да спре алкохола от началото
Коментари Харесай

Ирина Тенчева спря алкохола


Ирина Тенчева е взела решение да спре алкохола от началото на новата година.

 

Както множеството хора, по този начин и тя прекалила около коледните и новогодишни празници. Половинката на продуцента Иван Христов не крие, че нормално пие всеки ден, въпреки и по чаша-две вино. Сега обаче е решила да се бори с нездравословния табиет и са прочисти организма си от токсините.

 



Ето какво показа риалити звездата от ВИП Брадър в обществената мрежа:

„ Искам да поздравявам всеки, който е решил да стартира годината с едномесечно самоограничение от алкохол, аз съм последният човек, който ще съди различен човек за удоволствията в живота му. Всичко написано по-долу има за цел единствено да даде рамо на тези от вас, с които сме на една вълна.

 

Мотивацията за този опит е безусловно самостоятелна, само че за поддръжка и ентусиазъм ще споделя няколко мисли по тематиката, разнообразни от информацията за здраве и хубост. Ясно е, че не са в една колонка с навика да се пие постоянно. Ясно е и че женският организъм е в пъти по-потърпевш, само че за това ще направя обособен пост. Не е нужно да бъдеш пияч и спиртните питиета да разрушават живота ти, с цел да установиш, че ежедневният им банкет е форма на взаимозависимост. Всяка взаимозависимост е нездравословна. Когато имаме потребност от смяна, когато имаме цели и фантазии за реализиране, ни би трябвало сила.

 

Преди да се научим по какъв начин да си набираме сила, е добре да открием пробойните, от които изтича. Алкохолът е една от тях. Приемът на алкохол изтънява връзката ви със самите вас, тъй като (доказано е) един от резултатите на алкохола е „ краткотрайно да унищожи част от вас “. Част, която отхвърляте заради позор, неприемане, нехаресване.

 

Пие се за: социализация, по-лесно другарство, приемане на монотонната ежедневна рутина, награждаване, утешаване – краткотрайно претъпяване на неудовлетворението и неприемането на действителността. С две думи: постоянно алкохолът отсрочва най-вълнуващата и значима среща в живота ни – тази с нас самите “, написа Ирина Тенчева.

 

След ограничаването от спиртни питиета през този месец, през идващия ще мине на житния режим на Дънов, който съблюдава всяка година. Благодарение на него смъква 7-8 кг. Част от тях след това си връща, само че въздействието му върху организма е постоянно благотворно.

 

Припомняме, че Ирина съумя да откаже от алкохола и благоверния си, който бе измежду върлите фенове на чашката. Той нееднократно е признавал, че по време на брака си с Вихра Петрова е бил на ръба да се трансформира в пияч. Откакто е с Тенчева той освен живее и се храни здравословно, а даже и спортува.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР