Ирен Кривошиева пази като орлица гроба на Стефан Данаилов Любимият на

...
Ирен Кривошиева пази като орлица гроба на Стефан Данаилов
Любимият на
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева пъди актриси от гроба на Стефан Данаилов!

Ирен Кривошиева пази като орлица гроба на Стефан Данаилов

Любимият на генерации българи артист ни напусна преди четири години. Ламбо е заровен в имот на Боянските гробища в столицата.

Преди година единствения му наследник Владимир сложил на гроба му златен кръст. Но точно християнския знак предизвикал разкол в фамилията.

Ирен Кривошиева показа, че племенницата на Стефан Данаилов-Росица била срещу на гроба му да се сложи кръст. Причината, която изтъквала тя била, че Данаилов не бил религиозен.

Ирен Кривошиева и синът й Влади живеят съгласно християнския канон. Синът на огромния артист твърди, че преди да си отиде от този свят, татко му поискал на гроба му да се сложи кръстче.

Кривошиева пък била до Ламбо до сетния му мирис. И най-после той изискал да вземе причестяване. По приказките на Ирен Кривошиева и сина й Влади в сетния си мирис Стефан Данаилов се обърнал към Бога.

Кривошиева е безапелационна, че като единствен биологичен правоприемник единствено Влади има право да взема решение всички въпроси, свързани с гробното място,

имуществото му и всевъзможни настоятелен проблеми,свързани с името на татко му Стефан Данаилов. А златния кръст бил направен особено за гроба на баща му, по тази причина Влади нямал желание да го маха.

За последно Влади посетил гроба на баща си през декември, дружно със брачната половинка си. А съгласно клюката Ирен Кривошиева гонела от гроба на Стефан всички актриси, които идвали да по упоменат, гласи горещата клевета.

 Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Стефан Данаилов Ирен Кривошиева Росица Влади на Стефан Данаилов златен кръст
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР