IoT Adventure Awards 2018 ще определи най-добрите решения, проекти и

...
IoT Adventure Awards 2018 ще определи най-добрите решения, проекти и
Коментари Харесай

IoT Adventure Awards 2018: Регистрацията за конкурса е отворена до 30 април

IoT Adventure Awards 2018 ще дефинира най-хубавите решения, планове и стартъпи в пет категории. Събитието е част от IoT Adventure Forum 2018 (www.iotadventureforum.com), който ще се организира на 15 май в хотел „ Новотел София “. Форумът се провежда от Международната академия за образование по киберразследвания в подпомагане с Райт Имидж, сътрудниците: IDC България, VMWare, HPE, Майкрософт, БАИТ, Аутомотив Клъстър България, фондация „ ЛИБРе “, Dev.bg, фонда Eleven Ventures и медийните сътрудници – БНР, Bloomberg TV България, осведомителна организация „ БГНЕС “, списание “Твоят бизнес ”, Technews.bg, Seenews.com, Kaldata.com и Technology.bg .

В състезанието IoT Adventure Awards 2018 могат да вземат участие организации от обществения и частния бранш, които внедряват Интернет на нещата, компании, които създават IoT решения за крайни консуматори и IoT стартъпи. Те ще мерят сили в следните пет категории:
Умен град. В тази категория могат да аплайват новаторски планове, имплементирани в градове и общини в страната и целящи да подобрят живота на жителите посредством потребление на технологии. Един от главните критерии за оценка ще бъде изгодата за жителите от внедряването на плана. Напр. планове за интелигентен превоз или мъдро улично осветеление.Интернет на нещата за бизнеса. В тази категория могат да аплайват сполучливи планове, внедряващи Интернет на нещата в производството или бизнеса. Важни критерии за оценка ще бъдат изгодите за бизнеса и усъвършенстваните бизнес знаци вследствие на плана.Интернет на нещата за потребителите. В тази категория могат да аплайват новаторски артикули и решения, създадени за крайните консуматори. Напр. устройства за интелигентен дом, портативни устройства и джаджи.Интернет на нещата стартъп. В тази категория могат да аплайват новаторски стартъпи в региона. При оценката ще бъде взето под внимание съществуването на маркетинг стратегия/бизнес проект за развиване на стартъпа.Интернет на нещата за обществото. В тази категория могат да аплайват значими за обществото планове.
Регистрацията за състезанието се прави на уеб страницата на IoT Adventure Forum 2018 https://iotadventureforum.com, раздел „ Награди “. Кандидатури ще се одобряват до 30 април 2018г., 18:00ч. Експертен съвет, състоящ се от IoT стратези, ще прави оценка кандидатстващите проекти/продукти/стартъпи и ще разгласи спечелилите по време на публична гала, която ще се организира на 15 май като част от IoT Adventure Forum 2018.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР