Инвеститорът в нови технологии Илон Мъск заяви, че една от

...
Инвеститорът в нови технологии Илон Мъск заяви, че една от
Коментари Харесай

Илон Мъск се похвали, че е продал 20 хил. огнемета срещу зомбита

Инвеститорът в нови технологии Илон Мъск съобщи, че една от неговите компании е продала 20 хиляди огнемета по 500 $ единствено за четири дни, оповестяват ДПА и Франс прес.

Мъск сътвори компанията "Boring company " през 2016 година за продупчване на тунели и понижаване на автомобилните тапи. Той предложи на потребителите тази седмица 20 хиляди огнемета за подкрепяне на самодейността. Всички те са били разпродадени, написа Мъск в Туитър.

Получените доходи от 10 милиона $ ще оказват помощ за финансирането на упоменатата компания. Черно-белия продукт с пистолетна дръжка има изписан надпис Boring company на цевта си.

Всички огнемети ще бъдат доставени в комплект с пожарогасители. През предишният декември Мъск разгласи, че в случай че успее да продаде 50 хиляди бейзболни шапки с надпис Boring company, ще се опитва и с огнеметите.

Те надлежно бяха рекламирани, че ще "разпалят всяко празненство ". С огнеметите било допустимо да се пекат кестени и да се отблъскват офанзиви на зомбита. Мъск предложи на всички, които са непознати на заниманията, да не купуват този артикул.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР