Интровертите обикновено се възприемат като отчуждени, забили в нещо“ и

...
Интровертите обикновено се възприемат като отчуждени, забили в нещо“ и
Коментари Харесай

Защо интровертите ни привличат

Интровертите нормално се възприемат като отчуждени, „ забили в нещо “ и незаинтересовани. Представете си героя Джеймс Бонд от романа на Иън Флеминг, а и от филмовата поредност за него. Той не демонстрира намерено страстите си, даже не се виждат по лицето му.

Той е убеден, целеутремен, умислен и спокоен. Прави ли го това по-малко или повече прелъстителен е основният въпрос?

Стилът на Бонд го направи по-привлекателен за мнозина, пише уеб страницата ВсякаЖена.com.

По същия метод, интровертите в никакъв случай не са поставяли себе си като център на привличането в груповите събирания, само че принадлежат към най-невероятно привлекателните и очарователни хора, с които ще се сблъскате.

Те са мистериозни

 Защо интровертите ни притеглят

Те имат тази тайнствена аура. Хората се чудят какво им се коства, само че не могат да схванат всичко. Това ги прави плашещи и необикновено очарователни едновременно. Няма подозрение, че те са изцяло неправилно разбрани от хора, които са по-отдалечени и вокални в обществото.

Те са внимателни в това, което ще кажат

 Защо интровертите ни притеглят

Нищо не наподобява да наподобява неуместно и непривлекателно по-бързо, в сравнение с да кажеш неща, които са несъответствуващи, тъй като бързаш да приказваш и не оставяш време, с цел да помислиш над думите си. Всъщност интровертите няма да кажат нито дума, в случай че не е значимо да се каже. Веднъж щом заговорят, те просто ще кажат каквото е належащо, с цел да подтикват интереса ви, като ви оставят да желаете повече. Колкото повече приказват, толкоз по-завладян ставаш и искаш да ги чуеш още.

Приятна компания са

 Защо интровертите ни притеглят

Това може да ви изненада, само че редица интроверти са най-позитивните и приятни хора, с които ще се сблъскате. Обикновено са любящи и спокойни. В един претрупан свят, където всичко е обвързвано с бързане и с фокус върху това да се стремиш да бъдеш център на внимание, тяхната хладна природа е извънредно привлекателна

Те са вътрешно стимулирани

 Защо интровертите ни притеглят

Хората, които са интроверти са доста мощно вътрешно стимулирани. Това значи, че те са целеутремени въз основата на дълбоки убеждения вместо някакви плитки, външни фактори като самопризнание и премия.

Те познават добре себе си, какво харесват и какво е значимо в живота им. Ето за какво те са тези, които нормално преследват своите същински пристрастености макар неудобствата и рисковете. Всеки, който е буен и стимулиран от по-големи полезности, без подозрение е въодушевяващ и прелъстителен.

Интровертите са мечтатели

 Защо интровертите ни притеглят

Хората, които са интровертни, се губят в мислите си и излизането от този преход поражда прелестни и освежаващи хрумвания. Ще бъдете очаровани, когато сте с интроверти, тъй като те ще ви разрешат да влезете в техния свят на очарования и нови хрумвания.

Те са положителни слушатели

 Защо интровертите ни притеглят

Изглежда, че всеки в екстровертния свят през днешния ден е обхванат от самия себе си и каквото има в неговия разум. Всеки ден наподобява като съревнование, в което всеки желае да каже нещо и никой не избира да слуша. Ето за какво, в случай че някой се интересува от различен и желае да ги чуе, това е доста привлекателно за нас. Те слушат и схващат, което става извънредно особено и рядко. Това подтиква по-силна връзка и по-здравословни връзки.

Те са усърдни и блестящи

 Защо интровертите ни притеглят

Интровертите нормално се увличат в проучването и четенето. Те обичат да учат и да разгадават най-новите неща за себе си. Предимство е да прекарваме времето с хора, които са добре осведомени и горещо заинтригувани да научат повече, в сравнение с тези, които са незаинтересовани и невежи.

Интровертите са наблюдателни

 Защо интровертите ни притеглят

Има неща, които интровертите виждат, че другите нормално пропущат или не разпознават. Светът е тяхната страна на чудесата с разнообразни благоприятни условия на всички места. Те непрестанно търсят информация и я употребяват като храна за реализиране на креативна изява. Когато сте с тях, нищо не се пропуща. Обикновено наподобява, че интровертният човек знае от самото начало какво би желал даже и без да казваш нищо.

Интровертите мислят отвън всевъзможни рамки и са изобретателни

 Защо интровертите ни притеглят

За интровертите в вродено да прегърнат самотата, да мислят, да работят креативен и да се съсредоточат интензивно върху дадена тематика, ги прави превъзходно привлекателни и забележителни хора. Те са извънредно креативен в безчет области. Това значително се дължи на това, че самотата е главната съставна част във връзка с креативния триумф. Те не се опасяват да бъдат сами; също така те ценят персоналната цялост.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР